Tom Džons prodao vilu u Los Anđelesu

Tom Džons je prodao svoju fantastičnu vilu u Los Anđelesu po ceni od 6.5 miliona britanskih funti, jer planira da se trajno preseli u Ujedinjeno Kraljevstvo…

Ser Tom Džons je prodao vilu smeštenu u Mulholand Estates enklavi, jer mu nije bilo prijatno da i dalje živi u njoj, nakon smrti njegove supruge Linde. Legendarni pevač je ostao bez supruge u aprilu 2016.godine, kada je ona izgubila bitku sa rakom, da bi nakon toga odlučio da proda njihov zajednički dom.

Kako Tom kaže: “Ovo je bila naša kuća u Los Anđelesu. Nije mi više bilo prijatno tamo. Melinda je želela da se vrati u Britaniju, uvek joj je nedostajao dom, a kasnije se razbolela pa to nismo mogli da uradimo. Rekla mi je da se vratim i kupim stan u Londonu tokom poslednje nedelje svog života. Siguran sam da bi se ona rado vratila sa mnom, ali je nažalost bilo prekasno”.

Njegova supruga je odgovorna za opremanje i dekoraciju ovog neverovatnog poseda, tako da je novi vlasnik dobio u potpunosti nameštenu kuću po prethodno pomenutoj ceni.

Vila ima pet spavaćih soba is edam kupatila, a čuveni pevač ju je kupio 1998.godine, po ceni od 2.136.960 miliona britanskih funti. Ona se nalazi na predivnom imanju koje nudi vrhunski pogled na Los Anđeles.

Neobični enterijer, pored izobilja animal printa sadrži luksuzne crne i zlatne detalje, kao i eklektične komade nameštaja koje mu daju wow faktor. Predivni prostor foajea dekorisan je zlatnim i mahagoni detaljima, u kombinaciji sa umetničkim delima klasičnog stila i braon sofama.

Luksuzna glavna spavaća soba ima pozlaćeni krevet sa baldahinom i svoju ložu sa interesantnom temom, akcentovanom skulpturama leoparda i različitim životinjskim dezenima na nameštaju. Kupatilo koje je deo glavne spavaće sobe ima samostojeću kadu i parnu sobu sa neutralnim dezenom pločica, sa balkonom kroz koji se pruža vrhunski pogled.

U eksterijeru, nove vlasnike očekuje senzacionalni bazen i uređena bašta, dok visoka živa ograda skriva sve ukućane i goste od radoznalih pogleda.

Foto: Daily Mail