The Weeknd prodaje svoju luksuznu vilu

Njegova garaža u stilu galerije za pet automobila može biti osvetljena u tri različite neon nijanse…

Smešten u enklavi slavnih, Hiden Hilsu, severno od glavnog dela Los Angeđela, ovaj elegantni dom nekada je pripadao muzičkoj senzaciji, poznatom pod umetničkim imenom The Weeknd, odnosno Abelu Tesfajeu. Tesfaje, koji je krasio naslovnice brojnih magazina, uključujući i Forbs zbog svoje neverovatne zarade, 2017.godine je po ceni od 18.2 miliona dolara kupio ovaj dom od 1.350 kvadrata.

Smešten na imanju od 3 hektara sa privatnim putem, ovaj dom se lako može uočiti i preko Google Earth aplikacije zbog svog prelepog, jarko narandžastog košarkaškog terena, dok se noću sva pažnja usmerava prema galerijskoj garaži iz koje izvire neon rasveta.

Konstruisana kako bi bila dom sa Weekndovu kolekciju automobila – trenutno poseduje McLaren P1, novi Lamborghini Aventador SV Roadster, Bentley Mulsanne i klasični Porsche 911, garaža je dobila tri opcije neonske rasvete u tonovima ljubičaste, plave i zelene boje. Njena vrata su kreirana od stakla, tako da zaista dobija na svojoj vrednosti.

Samo imanje sadrži dvospratnu glavnu vilu, samostalnu kuću za goste, ambar sa osam odeljaka, bazen, ložu nadomak bazena, teretanu i sobu za jogu koja je okružena visokim stablima, negovanim travnjacima i visokim živim ogradama.

Unutar glavne kuće, dizajn enterijera ima minimalistički, skoro skandinavski izgled i stil. Glavni akcenti enterijera su glatki beli zidovi, visoki plafoni i široki drveni podovi. Sve su sobe velike, prozračne i otvorenog plana sa ogromnim, staklenim vratima u crnom okviru. Kuhinja sadrži granitna ostrva i ogroman frižider i zamrzivač od nerđajućeg čelika. Nadomak nje, nalazi se vinski podrum sa sopstvenom kontrolom klime i plavim neon osvetljenjem.

U susednoj porodičnoj sobi nalazi se elegantan kamin sa mermerom i vrata koja se otvaraju prema terasi sa grejanim podovima i nadstrešnicom, idealnom za obedovanje na otvorenom. Na glavnom nivou vile nalazi se formalna trpezarija, privatni bioskop, elegantna kancelarija i bar.

Elegantno drveno stepenište vodi do drugog sprata sa sedam spavaćih soba, uključujući glavni apartman sa ogromnim ugradnim garderoberom i mermernim kupatilima sa odvojenom kadom i tušem i privatnom terasom.

U eksterijeru, sa pogledom na infiniti bazen sa slanom vodom dvosobna kuća za goste takođe nudi dosta prostora za uživanje.

Kako saznajemo, slavni pevač je odlučio da proda ovu svoju vilu, a za nju traži 24.995 miliona dolara.