The Weeknd kupuje imanje od 70 miliona dolara u Los Anđelesu

Ejbel Tesfaje, R&B zvezda poznatiji kao Weeknd, potrošio je 70 miliona dolara na otmenu vilu Bel Air, stvarajući jedan od najvećih poslova zaključenih u Los Anđelesu do sada ove godine.

Prodavci, holandski medijski preduzetnik Rejnout Orlemauns i njegova supruga Danijel, rekli su da nemaju planove da prodaju svoju nedavno renoviranu kuću sve dok im se agenti za nekretnine iz kompanije Beverly Hills Estates nisu obratili da pokažu imanje muzičkoj zvezdi. Agenti su rekli da je gospodin Tesfeje u potrazi za novim domom i da misle da bi ova nekretnina savršeno odgovarala njegovim kriterijumima. Nakon pregovora, kuća je prodata.

Vila se nalazi na imanju od oko 1,6 hektara s pogledom na prestižni Bel-Air Country Club. Na 3300 kvadratnih metara nalazi se devet spavaćih soba, uključujući sportski teren, spa centar sa saunom, hamam, zatvoreni bazen, otvoreni beskonačni bazen sa vodopadom, bioskop, teretanu i muzički studio.

Kuća je moderna i dramatična. Ima veliki dnevni i zabavni prostor sa narandžastim zidovima i crnim kaminom, kancelariju u industrijskom stilu i formalnu trpezariju sa kaminom. U kuhinji se nalaze bakarni ormari sa prilagođenim ručkama od kožnih pojaseva.

Prema javno dostupnim podacima kuća je kupljena za 21,44 miliona dolara 2015. godine, a bračni par je renovirao otprilike tri godine. Gospodin Orlemauns je rekao da je kuća bila „užasna“ u smislu uređenja enterijera kada su je kupili, ali je video da ima potencijal i svidela mu se lokacija.

Gospođa Orlemauns je potpuno redizajnirala enterijer, radeći sa jednim od svojih omiljenih dizajnera enterijera i uvozeći savremeni nameštaj iz celog sveta, uključujući i iz rodne Holandije. Dodali su dodatnih 1300 kvadratnih metara imanju kako bi napravili prostor za spa centre i druge pogodnosti.