Tajra Benks prodaje svoju elegantnu kuću za 7,8 miliona dolara

 Tajra Benks je tokom godina uspešne karijere stekla poprilično veliki broj nekretnina.

Bivša voditeljka America’s Next Top Model prodala je kuću u Malibuu u januaru za 4,7 miliona dolara, a prodala je i nekoliko nekretnina u oblasti Los Anđelesa, uključujući rezidenciju od 8,9 miliona dolara u Palisejdsu koju je prvobitno kupila za 7,35 miliona dolara.

Ovog puta ona prodaje savremenu kuću koju poseduje tri godine za 7,8 miliona dolara.

Kuća od 616 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba i šest kupatila. Zidovi enterijera su potpuno beli, dok u domu dominira drveni nameštaj. Postoje dve kućne kancelarije, teretana i pozorišna soba sa projekcijskim platnom za filmske večeri. Glavna spavaća soba uključuje kupatilo sa duplim umivaonicima i samostojećom kadom, kao i balkon sa kog se pruža predivan pogled na okolne pejzaže.

Pošto se kuća nalazi u Kaliforniji, život na otvorenom je glavni prioritet. Srećom, rezidencija Tajre ima i dvorište i krovnu terasu za upijanje sunca. Na terasi se nalazi kuhinja, moderan bar i hidromasažna kada odakle možete uživati u pogledu od 360 stepeni. Tu je i bazen u dvorištu sa vodopadom i brojnim trpezarijskim prostorima za zabavu na otvorenom.

U galeriji pogledajte još fotografija kuće.