Svetlo potkrovlje supermodela Karoline Kurkove u Njujorku

Karolina Kurkova nalazi se na listi najuticajnijih modela svoje generacije, ističući se jedinstvenom lepotom.

Živi u Njujorku i zaljubljena je u šarm ovog grada, uprkos haotičnoj atmosferi. Kao što je već rekla, tamošnji način života joj savršeno odgovara, dok je istovremeno u velikoj meri posvećena svojim profesionalnim obavezama.

Osim što je veoma impresivna kao manekenka, ona je i lojalni zaljubljenik u dizajn, jer je to nešto što je opušta, ispunjava i inspiriše. U slobodno vreme posmatra sebe kako se gubi pred ekranom mobilnog telefona i divi se jedinstvenim domovima širom sveta.

S obzirom na sopstveni talenat u ovoj oblasti, nije ni pomišljala da angažuje stručnjaka za dizajn koji će dizajnirati njen dom. Oduvek je znala šta želi da njeni lični prostori izraze: miran, bez premca moderan, svetao i višedimenzionalan prostor. Tako je, vlastitom inspiracijom dizajnirala svoj divan stan u Njujorku.

Sa neverovatnim pogledom na reku Hadson, stan pruža savremenu estetiku kroz pedantan dekor. Za supermodela, boje su igrale izuzetno važnu ulogu i stvarale su osnovu svakog prostora. Preciznije, vidimo da je bela glumila i funkcionisala kao platno, dok su intenzivne nijanse dale "život" prostoru. Među njima dominantnu ulogu imaju jarko žuta, narandžasta, zelena, ali i braon.

Brzim obilaskom kuće vidimo da su sva mesta zaista lepo osvetljena, dok je sve tako uredno i dobro postavljeno, otkrivajući do kraja znanje Kurkove. Posvećena jednostavnim materijalima, manekenka je na umu imala ugodno okruženje koje će zračiti radošću i optimizmom.

Pogledajte galeriju da biste otkrili više fotografija njenog impresivnog stana u Njujorku!