Supermodel Džozefin Skriver ponovila se novom vilom sa pogledom na okean

Džozefin Skriver i Aleksander DeLeon kupili su vilu vrednu 5,2 miliona dolara u Pacifik Palisejdsu.

Istovremeno, međunarodni supermodel i njen muž, pevač i tekstopisac, prodali su modernu kuću u Holivud Hilsu za nešto manje od 2,8 miliona dolara, ili oko 400.000 dolara više nego što su platili za to mesto još u jesen 2020.

Nedavno udata za svog dugogodišnjeg partnera, Skriver rođena u Danskoj, verovatno je najpoznatija po svom radu kao Victoria's Secret anđeo i model kupaćih kostima Sports Illustrated. Rođen u Las Vegasu, DeLeon je frontmen rok grupe The Cab i takođe je izdao solo muzički album pod umetničkim imenom Bohnes.

Vila koju je poznati par kupio izgrađena je 1987. godine i do sada je nekoliko puta opsežno renovirana. Na listi opisana kao „elegantan dom sa bezvremenskom privlačnošću“, ova vila u mediteranskom stilu smeštena je u osamljenoj slepoj ulici koja pruža slikovit pogled na okean i kanjon sa svog grebena. Pet spavaćih soba i šest kupatila prostiru se na nešto više od 540 kvadratnih metara - značajna prednost u veličini u odnosu na drugu kuću bračnog para u holivudskim brdima, koja ima otprilike 160 kvadratnih metara životnog prostora.

Ispred trospratne kuće nalazi se garaža za dva automobila, dok vas ulazna vrata vode u predsoblje dvostruke visine sa zakrivljenim stepeništem. Na donjem nivou nalazi se dnevna soba sa kaminom i francuska vrata koja vode do popločanog dvorišta, a tu je i svečana trpezarija, prostrana kuhinja sa novijim aparatima, ostrvo za jelo i prozorski kutak za doručak koji se povezuje sa porodičnom sobom koja je opremljena kaminom, barom i frižiderom za vino.

Na spratu se nalaze tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom uključujući glavni apartman sa kaminom, privatnim balkonom i garderoberom, zajedno sa luksuznim kupatilom koje je opremljeno umivaonicima, garderobom, kadom i parnim tušem. Dodatna spavaća soba za goste sa kupatilom može se naći na donjem nivou, gde se takođe nalazi kancelarija sa kaminom i ugrađenim policama za knjige, soba za rekreaciju i poseban apartman za osoblje koji se trenutno koristi kao teretana.

Na otvorenom, travnati tereni su prekriveni voćkama, dok se u neposrednom dvorištu nalaze bazen i spa centar okružen terasom za sunčanje, zajedno sa mnoštvom mesta idealnih za izležavanje i zabavu na otvorenom.

Luxury Experience