Suosnivač kompanije Google kupio je luksuzno imanje u Malibuu od pevačice Pink

Dok su ranije samo poznate ličnosti kupovale luksuzne nekretnine, tehnološki giganti su se sada pridružili ovoj listi. Od Džefa Bezosa do Bila Gejtsa – tehnološki giganti polako osvajaju scenu nekretnina, a poslednji koji se pridružio je suosnivač Google kompanije, Sergej Brin.

Multimilioner je nedavno kupio otmenu vilu koja je ranije pripadala pevačici Pink. Smeštena na imanju koje se prostire na 1,2 hektara, kuću su 2005. godine izgradili lokalni advokat i njegova supruga. Pink je kupila imanje za 11,9 miliona dolara, a kasnije ga je prodala 2016. za 12,5 miliona dolara francuskom investicionom bankaru Matjeu Pigasu. I prodajni pohod se ovde ne završava! Pigas je potom predao ključeve anonimnom kupcu za 13,5 miliona dolara 2020. godine.

Iza velikih kapija i visokog šipražja tropskih zasada, dugačak prilaz vodi pored travnjaka i bazena do kuće. Kuća se prostire na otprilike 630 kvadratnih metara, ima pet spavaćih soba, šest potpuno opremljenih kupatila, teretanu, nekoliko kamina i kuhinju sa dva ostrva opremljenu Viking aparatima. Kuća takođe ima studio za snimanje, zajedno sa kabinom pored bazena i spa centrom.

Iza kuće su guste krošnje drveća nalik na šumu i povrtnjak, mada je možda najbolja karakteristika imanja diskretna zadnja kapija koja vodi iz dvorišta do privatne staze koja gleda na plažu.

Trenutno, imanje je u vlasništvu suosnivača Google kompanije zajedno sa njegovom bivšom suprugom Nikol Šanahan. Međutim, njih dvoje su podneli zahtev za razvod u januaru, a sada ostaje da se vidi kome će ostati ovo luksuzno imanje!

Luxury Experience