Sofisticirano potkrovlje Meg Rajan u Njujorku

Slavna glumica Meg Rajan voli dizajn enterijera i to se može videti u njenom divnom stanu koji je dizajnirala u njujorškom naselju Soho.

Sofisticirano potkrovlje zvezde, koje je nedavno prodato za 10 miliona evra, pojavljivalo se mnogo puta u poznatim časopisima i smatra se jednim od najlepših stanova u okolini. U crnim i belim nijansama, moderno potrkovlje je idealno za osobe koje vode moderan način života.

Potkrovlje koje je nekada bilo magacin ima tri spavaće sobe, tri kupatila i do njega se dolazi privatnim liftom. Na ulazu u stan nalaze se veliki prozori koji osvetljavaju ceo enterijer i sedam stubova koji dodaju poseban karakter prostoru. Meg je renovirala veći deo potkrovlja, uključujući proširenje kuhinje, rekonfigurisanje nove glavne spavaće sobe (koji je ranije bio ogromna teretana), zamena trpezarije koja je ranije bila glavna spavaća soba, promena veličine kupatila i dodavanje mnoštva plakara, skladišta i ugradnih jedinica.

Nakon što je potpuno renovirala stan, Meg je prešla na sofisticiranu temu tamnih boja, kontrastnih tekstura i staklenog zida sa francuskim vratima između dnevne sobe i trpezarije. Zidovi od cigle su ostavljeni u prostoriji za projekcije. Nova otvorena i prozračna kuhinja opremljena je vrhunskim aparatima i naginje ka više francuskom dizajnu.

Meg Rajan je prodala svoj elegantni stan u Sohou po ceni od 10,9 miliona dolara. Kako izgledaju enterijeri koje je osmislila talentovana glumica, pogledajte u galeriji fotografija.