Sofija Vergara prodaje vilu na Beverli Hilsu u toskanskom stilu za 19,6 miliona dolara

Prošle su pune dve godine otkako je Sofija Vergara kupila svoj novi dom u Los Anđelesu, veliku vilu u toskanskom stilu sa stražom u zajednici Beverli Park.

Iako se nalazi prilično blizu puta, kuća je skoro nevidljiva od pogleda javnosti, dobro skrivena iza zidova, kapija i zaista ogromne žive ograde. Iza svega toga se krije garaža sa mestom za tri automobila, plus motorni teren za još nekoliko lukusznih ljubimaca.

Vergara je kupila imanje od 0,6 hektara još 2014. godine, plativši 10,6 miliona dolara. Od tada su ona i njen suprug u potpunosti renovirali kuću izgrađenu 2006. godine pod vođstvom dizajnerke Dženifer Bevan iz Los Anđelesa, transformišući 1100 kvadratnih metara u šik mešavinu belih, crnih i zemljanih tonova.

Iza dvospratnog foajea, gde elegantno zakrivljeno stepenište vijuga do poslednjeg sprata kuće, nalazi se potpuno nova kuhinja sa mnoštvom vrhunskih uređaja i velikim kuhinjskim ostrvom. Tu su i prostrane dnevne sobe i trpezarije opremljene lusterima, tamno smeđim podovima od tvrdog drveta, kamini i  setovi francuskih vrata koja se otvaraju prema baštama.

Iako trenutni spisak ne uključuje fotografije nijedne spavaće sobe, ima ih ukupno sedam — pet „porodičnih“ spavaćih soba i dve sobe za osoblje. U okviru objekta se nalazi i 11 kupatila, bioskop, kancelarija, biblioteka i teretana.

Nagnuto dvorište je okruženo visokom živom ogradom i drvećem za privatnost u stilu slavnih, a tu je i veliki travnjak, bazen sa umetnutim spa centrom, trpezarija na otvorenom i ugrađeni roštilj.

Sofija Vergara, koja je osam uzastopnih godina bila najplaćenija televizijska glumica na svetu, još uvek završavaju obimnu rekonstrukciju svoje kuće u Beverli parku, koja obuhvata više od 1700 kvadratnih metara enterijera i nekada je bila u vlasništvu penzionisane zvezde Barija Bondsa.

U galeriji pogledajte kako izgleda vila koju Sofija Vergara prodaje za 19,6 miliona dolara.

Luxury Experience