Slavni bokser prodaje svoju veličanstvenu vilu

Rej Čarls Lenard, poznatiji kao Šugar Rej Lenard, smatran jednim od najboljih boksera svih vremena, odlučio je da se oprosti od svoje stare losanđeleske vile vredne 46.5 miliona dolara…

Nažalost, ring za treniranje nije deo ovog poseda, ali imanje ima sasvim dovoljno pogodnosti koje će se definitivno dopasti potencijalnim kupcima. Kao prvo, budući vlasnici će na raspolaganju imati izobolje prostora, jer se vila od 1.600 kvadrata nalazi na imanju od 1.7 hektara. Prostrani enterijer delo je arhitekte Ričarda Lendrija, koji je poznat kao kralj megavila, zbog kreiranja masivnih projekata, poput imanja Silvestera Stalonea i Marka Valberga.

Primarna rezidencija sadrži sedam spavaćih soba, dok je tu takođe dodatna kuća za goste za porodicu i prijatelje koji vam dolaze u posetu. Građevine su dizajnirane tako da imitiraju osećaj i stil italijanskih vila.

I dok ovaj dom nema nikakve pogodnosti povezane sa boksom, može vam ponuditi izobilje prostora za vežbanje, uključujući teniski teren sa bazenom, kao i teren za golf. Iznad svega, moramo naglasiti da je imanje zaista privatno, a nalazi se na samom kraju dugačkog prilaza za kola, sa visokim živim ogradama koje obezbeđuju dodatni sloj tišine i sekluzije.

Zašto se slavni bokser oprašta od svog imanja? Prema Wall Street Journalu, on i njegova supruga žele da smanje svoj stambeni prostor, jer žive sami i ne žele da provode dane u praznoj vili.