Silvester Stalone prodao svoj ranč u Kaliforniji za 17,2 miliona dolara

Glumac Silvester Stalone je izgleda izgubio na prodaji svog ranča u Kaliforniji jer je, kako se priča, odustao od prvobitne cene...

Slavni glumac je nedavno prodao svoj ranč u dolini San Fernando u Los Anđelesu za 17,2 miliona dolara, što je nešto manja suma u odnosu na 22,5 miliona dolara koliko je tražio. Kupac je legendarni muzičar Džon Fokerti, koji je čak platio milion dolara manje u odnosu na novac koji je Stalone izdvojio za kupovinu u proleće 2022. godine.

Dobro ušuškan na prostranom imanju sa više od 100 voćaka, ranč se nalazi na kraju osamljenog puta na čuvenoj lokaciji u Los Anđelesu. Na ranču se nalazi glavna kuća, samostalne kuće za goste, impresivne četiri štale sa privatnim prostorom za jahanje, bazen i bašta sa organskim povrćem.

Popularni „Roki” i njegova supruga Dženifer živeli su na ranču oko godinu dana pre nego što su odlučili da ga prodaju. Vila, koju je dizajnirao poznati dizajner enterijera Martin Lorens Bulard, sa četiri spavaće sobe i šest kupatila, bioskopskom salom, teretanom sa ogledalima na zidu, ali i trpezarijom sa kaminom i kuhinjom sa najsavremenijim aparatima, izgleda da nije bila u stanju da zadrži njihov interes jer su odlučili da žive u svojoj novoj vili u Palm Biču na Floridi. 

Luxury Experience