Silvester Stalone prodaje svoj dom koji je nalik luksuznom odmaralištu

Poznata filmska zvezda, Silvester Stalone, prodaje svoj dom u saradnji sa prodavcem luksuznih nekretnina Tomerom Fridmanom.

Ovaj savremeni mediteranski kompleks svetske klase smešten je na prostranoj lokaciji od 3,5 hektara u ekskluzivnoj enklavi North Beverly Park.

Smeštena iza privatnih kapija na kraju ulice i duž dugog prilaza, ova nekretnina je svet za sebe. Imanje poseduje izuzetan životni stil i panoramski pogled na grad i kanjon iz svake sobe. Vila uključuje prostrano predsoblje, formalne dnevne sobe i trpezarije, porodičnu sobu, kancelariju, luksuznu kuhinju, sobu za projekcije, teretanu i neverovatan bar!

U glavnoj kući postoji šest spavaćih soba i devet kupatila, uključujući predivan glavni apartman sa duplim kupatilima, saunom i kancelarijom koja se otvara prema terasi.

Dvospratni pansion koji je dizajnirao Ričard Landri je sopstvena rezidencija sa dnevnim boravkom i trpezarijom, kuhinjom i apartmanima sa dve spavaće sobe.

Pored raskošnih enterijera, eksterijer je takođe vrlo luksuzan. Spektakularni tereni nude izvanredno okruženje u stilu odmarališta sa prostranim travnjacima, popločanim dvorištem, zelenilom, bazenom i spa centrom. Tu je i garaža za 8 automobila i umetnički studio.

Kuća Stalonea se trenutno prodaje za 80.000.000 dolara.