Silvester Stalone kupio luksuznu vilu za 18 miliona dolara

Roki se vratio u igru!

Prošlog meseca, usred velike pompe, Silvester Stalone je prodao svoju vilu pevačici Adel za neverovatnih 58 miliona dolara — što je najviše ikada plaćeno za kuću u zajednici Beverli Park.

Dok su Stalone i njegova supruga Dženifer sada stanovnici Floride sa kućom vrednom 35 miliona dolara u Palm Biču, očigledno je da par i dalje planira da boravi u Kaliforniji. Poznati glumac je kupio imanje u Hiden Hilsu, još jednoj zaštićenoj enklavi u blizini Los Anđelesa koja je poznata po mnogim poznatim muzičarima i profesionalnim sportistima, iako je zajednica doline San Fernando verovatno najpoznatija po tome što je dom skoro svakog člana porodice Kardašijan.

Zapisi pokazuju da je Stalone platio oko 18,2 miliona dolara za ovo mesto, što znači da je sebi nabavio novi dom i da je ipak uspeo da zaradi oko 40 miliona dolara od prodaje.

Smešteno na kraju slepe ulice, imanje se prostire na više od dva hektara i pravi je luksuzni kompleks, sa glavnom kućom, pansionom, kućom kod bazena i zasebnom štalom za konje. Sveukupno, različiti objekti na imanju obuhvataju više od 1000 kvadratnih metara stambenog prostora, a potpuno uređeni eksterijer takođe uključuje staklenik, povrtnjak, 100 voćnih stabala citrusa i avokada, ribnjak koi i arenu za jahanje.

Izgrađeno 2015. godine, imanje je 2016. godine prodato za 7,8 miliona dolara Mardži Kiz. Ubrzo nakon kupovine, Kiz je angažovala usluge poznatog dizajnera enterijera Martina Lorensa Bularda – najpoznatijeg po svom radu sa slavnim klijentima kao što su članovi porodice Kardašijan i Ozborn i procenjuje se da je renoviranje koštalo nekoliko miliona dolara.

U galeriji pogledajte predivne enterijere i eksterijere nove vile Silvestera Stalonea.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »