Šekova vila ponovo na tržištu

Prvi put ponuđena na tržištu 2018.godine po ceni od 28 miliona odlara, vila Šakila O’Nila konačno je bila prodata…

Ipak, taj dogovor je propao, a imanje nalik palati ponovo traži svog vlasnika sa skoro duplo manjom cenom od 16.5 miliona dolara i nekoliko ključnih unapređenja. Šekov ogromni okrugli krevet u glavnoj spavaćoj sobi je otišao u zaborav, dok je poboljšani odeljak oko bazena dodat, u kompletu sa letnjom kuhinjom, pejzažnom arhitekturom i nekim kozmetičkim sređivanjima, poput svežeg sloja farbe.

Uprkos svemu tome, vila je sama po sebi masivna, nudeći 3.100 kvadrata, sa košarkaškim terenom u zatvorenom, 12 spavaćih soba i 15 kupatila. Naravno, sve unutar ovog doma kreirano je grandiozno – dvospratna sala za prijem gostiju meri više od 100 kvadrata, a sa svojim staklenim zidovima otvara se prema bazenu i jezeru Batler. Formalna trpezarija, zajedno sa svojim ručno rezbarenim panelima i bordurama nudi dovoljno mesta za 16 osoba. U kuhinji možete videti Viking šporet, dva ugradna Wolf elementa, Sub-Zero frižider i zamrzivač, uz frižider staklenih vrata i dve dvostruke konvekcijske rerne.

Na glavnom nivou nalaze se najbolje pogodnosti ove vile – bioskop sa zvučnom izolacijom, kao i soba za gospodu sa kartaškim stolovima, vinskim barom i ledomatom, odvojen humidor sa elementima od kedrovine, soba sa akvarijumom, gostinjsko krilo sa pet spavaćih soba sa privatnim kupatilima, velika sala i bar. Tu je svoje mesto pronašao i košarkaški teren.

Na drugom nivou, nalazi se master spavaća soba koja zauzima čitavo jedno krilo. Zapravo, ona meri 90 kvadrata i poseduje privatni balkon, modularni ekran projektora i mermerni kamin. Ugradni garderober zapravo predstavlja četiri odvojene sobe sa modularnim policama pravljenim po meri i centralnim ostrvom. Dualna kupatila imaju džet tuševe, dok jedno ima i privatnu đakuzi kadu. Preostale četiri spavaće sobe sa svojim kupatilima takođe se nalaze na drugom nivou.

Kao što verovatno već znate, Šek je kolekcionar automobila, pa je sasvim logično da njegova vila ima glomaznu garažu za sedamnaest automobila, uz dodatni zatvoreni prostor za parking sa devet mesta. Takođe, tu su i plesni studio, fitness studio i studio za snimanje.