Savršena vila poznatog sportskog para u Malibuu

Sportski moćni par, Aron Rodžers i Danica Patrik, skoro su potrošili 28 miliona dolara i kupili sebi ovo neverovatno imanje u Malibuu, koje je nekada bilo u vlasništvu Robija Vilijamsa i njegove supruge Ajde Fild.

Transakcija je obavljena u kešu i odigrala se u novembru, iako su se sportske zvezde preselile pre nekoliko meseci, i iznajmljivale vilu tokom leta. Izgrađena 1981.godine, proširena tokom devedesetih, šarmantna vila mediteranskog stila ima zaista interesantnu istoriju. 2007.godine, kupio ju je guru privatne imovine, Džej Bler Frenk, koji joj je pružio kompletni preobražaj pre nego što ju je na kratko vreme iznajmio Dženet Džekson.

Deset godina kasnije, Frenk je posed prodao za 19.25 miliona dolara Tedu Sarandosu i Nikol Avant, CCO Netflix kompanije i ćerki renomiranog muzičkog mogula, Klerensa Avanta. Nekoliko meseci nakon kupovine ove vile, par je promenio svoje mišljenje i odlučio da kupi nekadašnju vilu Elen Didženeres u Montesitu, po ceni od 34.5 miliona dolara.

Od njih, britanska ikona pop muzike, Robi Vilijams i njegova dugogodišnja supruga, Ajda Fild, dočepali su se ovog imanja 2018.godine po ceni od 20.25 miliona dolara. Njih dvoje su veoma malo vremena proveli ovde, pre nego što su je iznajmili, a potom i prodali njenim sadašnjim vlasnicima za 28 miliona dolara.

Izgledajući kao moderna italijanska palata, predivno imanje u Malibuu sastoji se od trospratne simetrične glavne vile, odvojene kuće za goste i garaže. Čitav posed je okružen visokim živim ogradama i drvenim kapijama, koje ovaj posed štite od bilo koje neželjene pažnje.

Sa ambijentom privatne oaze, uz predivno dvorište dekorisano maslinama, udobnim odeljkom za sedenje i uživanje koji je kao stvoren za sunčanje, ovaj posed dolazi sa velikim bazenom. Glavna vila ima otvoreni plan prostora i savremenu dekoraciju, podove od cementa i visoke plafone, ali je njena glavna Zvezda pogled na okean koji se otkriva uz pomoć masivnog zida modularnih vrata-

Glavni apartman, sa šik, minimalističkim dekorom, kupatilom, spa stila i privatnom terasom sa pogledom na okean, definitivno će oduševiti nove vlasnike. Glavna kuća takođe ima tri gostinjske spavaće sobe, medijsku sobu, podzemnu ložu/igraonicu, gurmansku kuhinju sa vrhunskim aparatima i nameštajem po meri, sobu za prijem, odvojeni deo za sedenje sa kaminom i brojne druge pogodnosti.

Osim toga, kuća za goste dodaje još dve spavaće sobe u priču, dok je garaža dovoljno velika za tri superautomobila.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living