Šakira prodaje svoju vilu u Majamiju

Kolumbijska kantautorka Šakira želi da se rastane od svog neverovatnog doma u Majami Biču…

Stavljen na prodaju po ceni od 11.648 miliona dolara, neverovatni dom koji možete videti u galeriji meri 900 m2 luksuznog životnog prostora. Ova vila sa pogledom na vodu ima šest spavaćih soba i sedam ipo kupatila, a ukrašena je palmama, živom ogradom i raznim biljkama u dvorištu, dok je u enterijeru atmosfera toliko prefinjena, da će sa lakoćom osvojiti svakoga ko u nju kroči.

Dobro izloženi umetnički komadi, nameštaj rađen po meri, ručno rađena dekorativna ogledala i zidovi od venecijanskog gipsa sasvim sigurno doprinose privlačnosti ovog poseda, dok visoki plafoni i čisto beli zidovi kombinovani sa drvenim podovima, celom ambijentu daju modernu i prozračnu auru.

Šakira je vlasnik ovog magičnog doma od 2001.godine, a u međuvremenu je renovirala i dala svoj lični dodir prostoru. Drveni podovi uvezeni su iz Španije, a tu je i nova pejzažna arhitektura, nameštaj rađen po meri praćen detaljima i unapređeno osvetljenje takođe. Pored toga, ova kuća ima teretanu i ložu, koju će sigurni smo svi ceniti.

Savremeni bliskoistočni osećaj se može osetiti u formalnoj trpezariji i dnevnom boravku, dok gurmanska kuhinja dolazi sa belim ormaričima i radnim površinama, koji su upareni sa belim centralnim ostrvom. Budući vlasnici vile ove pevačice će moći da uživaju u privatnoj plaži i neverovatnom pogledu na panoramu Majamija.

U zadnjem dvorištu se nalazi bazen, okružen drvenom palubom, dok će vas letnja kuhinja dovesti u pravo raspoloženje za zabave na otvorenom. Šta kažete?

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living