Sada možete iznajmiti vilu Kristijana Ronalda u Madridu

Ronaldova vila se prostire na 4300 kvadratnih metara, ima sopstveni fudbalski teren i najsavremeniju teretanu.

Nakon što se pridružio Saudijskoj Pro ligi u decembru, Kristijano Ronaldo će se po svemu sudeći uskoro odreći svog doma u Madridu i odlučio je da ga ponudi superfanovima. Portugalska fudbalska zvezda i njegova devojka Georgina Rodrigez odlučili su da iznajmljuju svoju špansku mega-vilu za 11.000 dolara mesečno.

Prvobitno izgrađena od strane renomiranog arhitekte Hoakina Toresa, vila svojim dizajnom podseća na bunker sa ogromnim betonskim zidovima i drvenim pločama. Primetićete da su Ronaldovi inicijali urezani u kvake na vratima.

Ronaldova impresivna vila ima više od 4300 kvadratnih metara i sedam spavaćih soba, devet kupatila, dva bazena, otvoreni đakuzi, natkrivenu terasu i ogromnu garažu. Poznato je da je napadač strastveni kolekcionar automobila. Naravno, prostrani kompleks ima sopstveni fudbalski teren i najsavremeniju teretanu.

Pod nadimkom La Finca, Ronaldovo četvorospratno imanje je takođe mesto gde su snimane obe sezone Netflix rijalitija „Soy Georgina“. Druga sezona stigla je na striming platformu 24. marta. Tokom dokumentarne serije, manekenka i plesačica se prisećala kako je bilo kada je prvi put zakoračila u vilu.

"Prvi put kada sam došla u kuću Kristijana Ronalda, pa, izgubila sam se“, kaže ona. „Htela sam da odem u kuhinju po vodu i nisam znala gde da idem. Ponekad mi je trebalo pola sata da dođem do sobe jer nisam znala put nazad. Bilo je sve tako veliko. Mislim da sam tek posle pola godine znala gde se šta nalazi.“

Čini se da bi onome ko odluči da živi ovde možda bila potrebna karta.

Luxury Experience