Sada možete biti komšija Tejlor Svift za samo 3 miliona dolara

Prošlo je skoro dve decenije otkako se Tejlor Svift prvi put preselila u Nešvil.

Elegantan dvospratni penthaus u kuli Midtown koju Tejlor Svift naziva svojim domom upravo je izašao na tržište za 2,9 miliona dolara, a vi biste mogli da budete novi komšija pop zvezde.

Stan od 300 kvadratnih metara sastoji se od dve spavaće sobe i tri kupatila. Prema listingu, ima i kancelariju koja bi se mogla pretvoriti u treću spavaću sobu. Od kada je stan izgrađen 2008. godine, objekat je prošao veoma moderno renoviranje sa novom rasvetom, svežom farbom i dodatnim plakarima. U čitavom elegantnom prebivalištu nalaze se podovi od tvrdog drveta, granitne ploče i visoki prozori od poda do plafona kroz koje se pruža predivan pogled na grad. Naravno, možete uživati i u pogledu sa svog privatnog balkona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeitlin SIR (@zeitlinsir)

Tejlor Svift je prvobitno kupila stan u industrijskom stilu u kompleksu od 18 spratova, The Adelicia, 2009. U to vreme, 12-struka dobitnica Gremija izdvojila je 2 miliona dolara za penthaus od 300 kvadratnih metara. Danas sam neboder ima ukupno 186 stanova i obilje pogodnosti za svoje stanare. Za početak, tu je bazen koji dolazi sa sopstvenim dnevnim boravkom gde možete gledati TV ili naručiti hranu iz kuhinje. Zgradu takođe krasi garaža na pet spratova i fitnes centar od 300 kvadratnih metara sa ličnim trenerom i prostorijom za jogu.

Otkako je Tejlor Svift ušla u svet nekretnina, prikupila je popriličan portfolio. U stvari, procenjuje se da sva njena imovina vredi blizu 150 miliona. Neki od njenih najznačajnijih domova uključuju dva susedna penthausa u Tribeci, imanje na Beverli Hilsu i vilu na obali na Roud Ajlendu. Nedavno je kupila kuću sa šest spavaćih soba u Londonu.  

Luxury Experience