Rustična rezidencija holivudske glumice Kirsten Danst ima jednu zajedničku stvar sa Džeki Kenedi

U Los Anđelesu, a posebno u San Fernandu, Kirsten Danst, poznata po svom prisustvu na polju glume, pronašla je svoje lično utočište, budući da tamo živi poslednjih nekoliko godina.

Pošto je značajno iskusila glamur publiciteta, želela je da pronađe okruženje u kom će mir odigrati dominantnu ulogu i konačno je uspela.

Možda živi u Los Anđelesu, ali u ovom području sve izgleda mirnije, zbog čega je odlučila da kupi ovu kuću bez mnogo razmišljanja. U pitanju je vrlo impresivna vila koja dominira mirnim susedstvom i pretvorena je u vrhunsko porodično okruženje. U stvari, deo dekoracije ove vile su i komadi čija je bivša vlasnica bila Džeki Kenedi. U pitanju su vrata koja su kupljena u Njujorku, a bila su vlasništvo najpoznatije prve dame sveta. 

Zajedno sa dizajnerom enterijera i njenom vrlo dobrom prijateljicom Džejn Halvort, osmislila je idealno okruženje za sebe i svoju porodicu. Ono što je tražila od stručnjaka je da stvori ambijent koji odiše toplinom, kombinujući zemljane tonove sa najpopularnijim opcijama boja.

Na osnovu belih zidova i ogromnih prozora koji služe za ulazak svetlosti, odabran je moderan drveni nameštaj, koji je, iako nov, dao čitavoj kući vintage šik karakter. U enterijeru dominiraju drvene površine, pletene tkanine na sofama i krevetima, kameni zidovi i impozantna umetnička dela.

Posmatrajući enterijer, otkrivamo da topla i prijatna atmosfera odiše u svakom kutku i pruža mir vlasnicima svaki put kada posete vilu vikendom.  

Sve sobe odlikuje nepretenciozan luksuz iz proteklih decenija, koji je danas izuzetno izbalansiran. Impresivni su divni ukrasi, prevelika umetnička dela na zidovima, složeni elementi koji krase svaku površinu i spoj boja i tekstura na sofama i krevetima.

Uz sve ostale elemente, antikviteti zauzimaju mnoga mesta u kući i daju vrlo poseban, starinski karakter koji „preplavljuje“ svaki ćošak. Posuđe iz drugog doba - kaže da pripada njenoj baki - impresivne, super udobne fotelje, kožni elementi koji daju moderne note, biljke za dodatne boje, moderni albumi i ručno izrađeni tepisi su sve ono što možete videti u sobama i postaje vrhunski izvor inspiracije za ljubitelje dizajna enterijera.

Pregledajte galeriju da biste otkrili više fotografija kuće!

Povezane teme