Rijana se počastila novom vilom

Kada ste internacionalno poznata muzička zvezda i uspešni u svetu biznisa kao Rijana, nema cene koja je za vas previše visoka...

Slavna preduzetnica, pevačica i trendseterka nam je to upravo dokazala, kupivši veličanstvenu novu vilu sa pet spavaćih soba na Beverli Hilsu, po ceni od 13.8 miliona dolara. Originalno konstruisana tokom tridesetih godina prethodnog veka, njena nova vila nalazi se na skrivenoj lokaciji u planinama i meri oko 2.100 kvadrata. Posed dolazi sa pet spavaćih soba i sedam kupatila, dok je okarakterisana prefinjenim dizajnom i u sebi spaja savremene i tradicionalne elemente.

Luksuzni dom sadrži otvoreno centralno dvorište i al-fresco terasu, bazen, spa odeljak i nekoliko mesta za logorsku vatru, uz kuhinju akcentovanu mermernim površinama, sa dva ostrva i mesinganim detaljima. Glavna spavaća soba sadrži ugradni garderober i sopstveni deo za uživanje na otvorenom.

Inače, kuća je prethodno bila u vlasništvu investitora Danijela Stara, koji ju je kupio 2016.godine, kada je demolirao i ponovo izgradio veći deo strukture iz 1930ih godina. Pre nego što ju je Riri kupila, vila je bila dostupna za kupovinu po ceni od 15 miliona dolara prošle godine.

Osim nje, Rijana u svom portfoliju ima vikendicu na Barbadosu, stan u Los Anđelesu i penthaus u The Century tornju.