Rijana prodaje elegantno imanje na Beverli Hilsu za 10,5 miliona dolara

Vila u stilu Tjudora nalazi se odmah pored pevačicine druge rezidencije na Beverli Hilsu.

Rijana je odlučila da svoje imanje u stilu Tjudora proda pre nešto više od dve godine nakon što je za njega izdvojila 10 miliona dolara. Pošto imanje još uvek nije prodato, pevačica je ponovo odlučila da ga stavi na listu, ali sada po ceni od 10,5 miliona dolara. Nije poznato da li je vila renovirana za to vreme, ali znamo da ćete imati dobre komšije: RiRi zapravo poseduje i kuću odmah pored ove vile.

Smešteno u kvartu Beverli Hils, imanje od pola jutra je zatvoreno i pozicionirano na slepoj ulici radi dodatne privatnosti. Prvobitno izgrađena 1930-ih, vila od 510 kvadratnih metara obuhvata četiri spavaće sobe i pet kupatila, kao i kuću za goste sa dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom, kancelarijom i dodatnom spavaćom sobom. Enterijer glavne rezidencije odiše evropskom elegancijom i ovde ćete naći plafone dvostruke visine sa gredama, originalne kamine i mešavinu podova od kamena i tvrdog drveta.

Kuhinja ima udoban kutak za doručak, dok porodična soba ima francuska vrata koja se otvaraju ka bujnom dvorištu. Veličanstvena trpezarija takođe vodi do natkrivenog prostora za sedenje na otvorenom. Na spratu, otmeni primarni apartman sadrži kamin i privatni balkon, kao što i priliči zvezdi kakva je Rijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Harris (@jamesbondst)

Kada pogledamo eksterijer, primećijemo uređene travnjake i popločano dvorište koje je savršeno za zabavu na otvorenom. Dvorište krasi blistav bazen sa kabinom i polukošarkaškim terenom.

Rijani nisu nepoznate luksuzne nekretnine i ona poseduje višemilionski portfolio, uključujući raskošan penthaus na vrhu The Century kule koji je nekada bio u vlasništvu zvezde „Prijatelja“ Metjua Perija.

Luxury Experience