Rijana je upravo kupila Čendlerov luksuzni penthaus za 20 miliona dolara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Postoji razlog zašto ovaj penthaus zovu „Vila na nebu“.

Zauzimajući ceo 40. sprat superluksuznog nebodera Century City u Los Anđelesu, ovaj prostrani stan pokriva masivnih 930 kvadratnih metara i pruža pogled koji izaziva vrtoglavicu u svakom pravcu sa svoje četiri terase.

Glumac Metju Peri koji je glumio simpatičnog Čendlera u seriji „Prijatelji“ kupio je kružni stan pre dve godine za 20 miliona dolara. Odmah je angažovao arhitektu iz Los Anđelesa Skota Džojsa i dizajnere enterijera LM Pagano koji su preuredili penthaus i kreirali luksuznu oazu. Metju je odlulučio da proda svoj dom, a kupac je lepotica sa Barbadosa koja u ovoj zgradi već ima svoj dom.

Rijana, koja će uskoro roditi drugo dete, odlučila je da se sa ostatkom porodice preseli u udobniji i prostraniji stan. Takođe je odlučila da ne menja komšiluk i kupila novi luksuzni stan nekoliko spratova iznad sadašnjeg.

Rijanina nova rezidencija kao što smo pomenuli zauzima čitav 40. sprat, ima četiri prostrane spavaće sobe, šest kupatila, potpuno opremljenu kuhinju, ogromnu dnevnu sobu i nenadmašan pogled na Grad anđela. Čini se da je prostor u ovoj kući bio Rijanina glavna motivacija za selidbu, jer njena porodica sa A$AP Rokijem raste.

Poznati glumac je stan opremio bioskopom i ogromnim master apartmanom sa kaminom i dva kupatila i odlučio da stan proda za 31 milion evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perspeqt® (@perspeqt)

Međutim, Rijana i njeni advokati su uz odgovarajuće pregovore uspeli da spuste cenu stana za skoro 11 miliona evra i konačno sklope posao na 20 miliona evra. Vredi napomenuti da je kula od 42 sprata u kojoj pevačica živi prilično popularna među bogatima i slavnim. Ima 24-časovno obezbeđenje, teretanu i ogroman bazen.

Iako je Rijana mogla da priušti sebi bilo koji dom, čini se da je zavolela komšiluk i smatra da je idealno da njena deca tamo odrastaju.

Luxury Experience