Raskošno imanje Tomija Hilfigera u Griniču može biti vaše za 34 miliona dolara

Kada je vaše ime praktično sinonim za vrhunski stil, očekivanja od mesta gde se odlučujete za život, kao i načina na koji ste opremili svoj dom, prirodno će biti velika.

Dovoljno je reći da imanje modnog mogula Tomija Hilfigera koje se nalazi u Griniču zasigurno ispunjava sve standarde. Smešteno na osam hektara bujne zemlje nudi preko 1400 kvadratnih metara raspoređenih na tri sprata. Pored 16 spavaćih soba, 14 kupatila i tri ulaza, kako biste očekivali i od imovine ovog kalibra i od čoveka sa ugledom Hilfigera, imanje „opremljeno luksuznim karakteristikama arhitektonske note“, nudi čitav niz pogodnosti nalik pravom odmaralištu.

Među očekivanijim elementima imate glavni apartman suncem okupan sa hidromasažnom kadom i svlačionicama, velike prostore za zabavu, profesionalno opremljenu kuhinju sa svim najnovijim aparatima, vinski podrum, kamin, igraonicu, bioskop svetske klase i bazen + kućicu uz bazen.

Na imanju se nalazi teretana, prostorija za masažu, teniski teren sa sintetičkom travom, trpezarija koja može udobno da primi do 40 gostiju, pedantno uređeni vrtovi i prilaz okružen lipama. Na zemljištu se nalaze i gostinjska kuća sa četiri spavaće sobe, vikendica sa tri spavaće sobe i vikendica sa dve spavaće sobe.

U galeriji možete zaviriti u svaki kutak ovog impresivnog imanja legendarnog modnog kreatora.