Prodaje se vila u kojoj je Kim Bejsinger otkrila svoj glumački talenat

Kuća u kojoj je sniman film „Poverljivo iz Los Anđelesa” deo je holivudske istorije. U ovoj vili, Kim Bejsinger je igrala ulogu devojke Lin Breken, za koju je dobila Oskara, a mnogi kritičari film smatraju jednim od najboljih detektivskih ostvarenja svih vremena.

Kuća je izabrana za film zahvaljujući svom starom španskom stilu koji je bio popularan kako 40-ih, decenije u kojoj se radnja filma odvija, tako i danas. Posle dve godine renoviranja, vila se sada prodaje po ceni od 7,4 miliona dolara.

Poznata kao kuća John C.Leavitt, vilu je izgradio arhitekta nemog filma i glumac Džek Donovan 1923. Imanje se nalazi u četvrti Hancock Park u centru Los Anđelesa gde je sniman najveći deo popularnog filma.

Kuća ima četiri svetle spavaće sobe i pet kupatila. U prelepom enterijeru se nalazi impresivno stepenište, kamin, dvospratni dnevni boravak i svečana trpezarija.

Prostrana kuhinja je renovirana, ima ostavu i pomoćni prostor. Porodični dnevni boravak gleda na bazen i kuću za goste, dok se u vrtu nalaze dva kamina, trpezarija i dnevni boravak.

Kako izgleda vila iz legendarnog filma pogledajte u galeriji fotografija.