Prodaje se vila na Bahamima u kojoj je letovala princeza Dajana

Bivša letnja vikendica princeze Dajane na Bahamima prodaje se za 12,5 miliona dolara.

Sjajne vesti za one koji trenutno traže luksuznu vilu za letovanje: na tržištu luksuznih nekretnina pojavila se prava kuća iz snova. Vila na Bahamima, u kojoj je princeza Dajana 1993. odmarala sa sinovima Vilijamom i Harijem, prodaje se za 12,5 miliona dolara

Govorimo o kući na okeanu površine 417,3 kvadratnih metara, na zapadnom ostrvu New Providence - popularne destinacije za zvezde.  

Kako je Ken Vorf, lični telohranitelj princeze od Velsa, opisao mesto u svojoj knjizi, „to je bio dom koji je nudio maksimalnu privatnost, deo ogromnog luksuznog kompleksa sa privatnim obezbeđenjem i besprekornom uslugom“.

Vilu je izgradio arhitekta Robertson "Happy" Ward 1969. godine. Nalazi se na osamljenom delu na kraju ostrva i ima sopstvenu plažu od 54 metra. Kuća ima šest kupatila i pet spavaćih soba od kojih svaka nudi spektakularan pogled na okean. Nekoliko prostranih terasa s dnevnim boravcima i veliki bazen čine vilu istinskim utočištem za opuštanje.

Godine 2009. kuća je modernizovana, postavljena je nova kuhinja, podovi i napravljeni su novi plafoni. Ali zadržala je nekadašnji šarm i jedinstvenu toplu atmosferu koja je ovde vladala kada su mali Hari i Vilijam trčali kroz sobe, a na ležaljci se mogla videti nasmejana Lejdi Di.