Prodaje se Madonina vila na Sunset Bulevaru

Madona je jedna od zvezda koje su, pored talenta i odlučnosti da dođu do vrha, uspele da kroz svoju estetiku i ličnost postanu pokretači trendova i otvore put mnogim umetnicama.

Njeni nastupi su uvek bili predmet mnogih rasprava, kao i njeni kontroverzni koncerti i muzički spotovi koji su šokirali društvo osamdesetih. Bez Madone, u muzičkoj industriji ne bi bilo mesta za pop zvezde poput Britni Spirs i Lejdi Gage, dok dokazuje da ne zna samo pevati i plesati, već je odlična poslovna žena, tekstopisac, filantrop, pisac i glumica.

Madona je prodala preko 300 miliona ploča širom sveta i smatra se jednom od najbogatijih pevačica sa bogatstvom od 800 miliona dolara. Trenutno sama, sa troje dece, bila je udata dva puta, za Šona Pena i Gaja Ričija.

Pored bogate kolekcije umetničkih dela, uključujući slike Pikasa, Dalija i Fride Kalo, ona poseduje nekoliko kuća. Madona je kupila vilu vrednu 12 miliona dolara na Beverli Hillsu dok je bila udata za Gaja Ričija. Prvobitno je prodata 2013. godine za 19,5 miliona, a sada se prodaje po znatno skupljoj ceni otkad je renovirana.

Kuća od 580 kvadratnih metara ima devet spavaćih soba, petnaest kupatila, dve dnevne sobe, dvospratnu trpezariju, veliku kuhinju /salu za doručak, salu za projekcije/pozorište u punoj veličini, dve kancelarije, kancelarije asistenta, teretanu, sobe za osoblje, dve kuće za goste, teniski teren i bazen veličine odmarališta.

Nedavno preuređeno i pedantno održavano, Madonino bivše imanje na Beverli Hillsu sada se prodaje, po ceni od 27,995 miliona dolara.