Princ Hari i Megan Markl kupili velelepno novo imanje

Megan Markl i princ Hari kupili svoju poprilično veliku vilu kao svoj prvi kalifornijski dom…

Prema navodima, najnovije imanje u njihovom portfoliju, koštalo je 14.65 miliona dolara, a nalazi se u Montesitu. Imena vojvode i vojvotkinje od Saseksa se ne pojavljuju na listingu, već se tu nalazi naziv misterioznog fonda, koji deli adresu sa kancelarijama dugogodišnjeg holivudskog menadžera slavne Megan.

Javna dokumenta otkrivaju nam da su kupci obezbedili 9.5 miliona dolara kapare kako bi kupili ovo imanje, koje je u potpunosti ušuškano u privatnoj, ograđenoj ulici. Uprkos visokoj ceni, Megan i Hari su dobili popust, jer je nekadašnji vlasnik, ruski biznismen, Sergej Grišin, kupio ovaj posed po ceni od 25.4 miliona dolara, pokušavajući da ga proda u prethodnih 10 godina.

Izgrađena 2003.godine, glavna vila imanja koja poseduje mediteranski stil, pravo je blago sa dekoracijom bele i bež boje, dok se unutra nalaze i biblioteka, teretana, odvojena mokra i suva sauna, lift, arkada, igraonica i kućni bioskop. Tu je i odvojena kuća za goste sa dve spavaće sobe i kupatilom, što ukupno sačinjava oko 1.900 kvadrata, sa devet spavaćih soba i šesnaest kupatila.

Pored toga, imanje nudi čajdžinicu, dečiju kućicu za igru, veličanstveno uređeni eksterijer sa stepenastim ružičnjacima, stotinu godina starim maslinama i visokim italijanskim čempresima. Teniski teren punih dimenzija, bazen i dečije igralište takođe se nalaze na spisku pogodnosti koje nudi eksterijer.

Iako se Montesito nalazi na samo dva sata od Los Anđelesa, u ovom delu sveta retko ćete videti paparace, zbog čega ga slavne ličnosti neretko biraju kao svoje skrovište. Megan i Hari će kao komšije imati Gvinet Paltrou, Elen Didženeres, Arijanu Grande i Opru Vinfri, između ostalog.