Pogledajte luksuznu rezidenciju Ališe Kiz i Šviz Beaca u Kaliforniji

Ališa Kiz i Šviz Beac su jedan od najpoznatijih parova u međunarodnom šou biznisu. Uspešna pevačica i poznati producent, često su u prvim redovima na mnogim događajima, i u mnogim vestima, a najčešće je razlog njihov rad po kome se svako izdvaja u svom poslu.

U poslednjih nekoliko dana njih dvoje su ponovo u svim vestima otkako su otvorili vrata svoje kuće. Ovo je neverovatan dom - možda najupečatljiviji kome smo se ikada divili - koji se nalazi u Kaliforniji i sam par ga naziva "Zemljom snova" - i to s pravom.

Pre svega, treba napomenuti da je kuća bila izvor inspiracije za vilu Tonija Starka u filmu Iron Man. „Svaki zid, svaki komad ove kuće je skulptura“, rekao je Šviz Beac. „Više liči na skulpturu nego na arhitekturu“, dodao je on.

Par živi u raskošnoj vili sa decom Egiptom i Dženesis. I sami je, međutim, zovu „zemljom snova” i razloge možemo shvatiti kroz divne fotografije.

Sa površinom od 1.022 kvadratna metra, ova vila iz snova gleda na Tihi okean i oduševljava čak i najzahtevnije ljubitelje dizajna. Postaje "jedno" sa prirodom i karakteriše je spokoj koji vlada u celom regionu. Ovo je, na kraju krajeva, bilo ono što je par želeo - tiho, veoma funkcionalno okruženje za sebe i svoju decu.

Ulazeći dublje u unutrašnjost kuće, vidimo da smeli tonovi igraju vodeću ulogu u skoro svakoj prostoriji. Konkretno, crne, smeđe i tamne nijanse plave zauzimaju ogroman deo svih prostora, a da to ne znači da konačni rezultat izgleda tamno. Naprotiv, daje neverovatan karakter i višedimenzionalni osećaj koji očarava.

Osim tamnih boja, naravno, postoji mnogo neonskih i metalik dodira koji rezultat čine još modernijim. U mnogim delovima kuće možete videti da preovladava mračni glam stil za koji sa sigurnošću možemo reći da se odlično uklapa uz ličnost ekscentrične pevačice. Međutim, ako detaljno pogledamo enterijere primećujemo da je uključeno više stilova dekoracije i stvara se vrhunski mix & match.

Enterijeri su „preplavljeni“ neograničenim izvorom prirodnog svetla, dok ih kada sunce zađe „krasi“ atmosfersko osvetljenje koje budi sva čula. U vili se nalazi ogromna kolekcija umetničkih dela para, koja se sastoji od 11 hiljada kreacija afričkih i američkih umetnika.

Što se tiče eksterijera čini se da se fantastična estetika nastavlja. Cveće i biljke okružuju velelepni dom, a tu je i bazen kao i prostori za odmor i još mnogo toga što očarava.

Treba napomenuti da u kući postoji privatni studio za snimanje, gde par "otkriva" svoje ogromno interesovanje za muziku. U stvari, u kući nije mogao da izostane impresivni klavir Ališe Kiz, koji joj je poklonila prva diskografska kuća, kada je imala samo 16 godina.

Pregledajte galeriju da biste otkrili svu lepotu ove fantastične kuće!