Pogledajte fantastičnu rustičnu rezidenciju supermodela Taylor Hill

Taylor Hill je bila jedan od najšarmantnijih anđela Victoria’s Secret brenda, ostavivši trag na modnim pistama i u najvećim modnim kampanjama.

Sa velikim, izražajnim očima i blistavim osmehom uvek urezanim na licu, često je osoba o kojoj svi pričaju, zahvaljujući neverovatnoj lepoti i telu za divljenje, ali i doprinosu modi.

Zapravo, ima mnogo onih koji neprestano žele da saznaju sve o njenom ličnom životu, ishrani koju sledi da bi održala besprekorno telo, ali i mestima gde provodi život i opušta se posle zahtevnog posla. Što se tiče odgovora na ova pitanja, ona ga daje predstavljajući fanovima fotografije njenog neverovatnog doma, koji se nalazi u Nešvilu, SAD.

Dugo je bila u potrazi za idealnom kućom za sebe, jer je zamišljala svoju budućnost u kući koja će joj doneti potpuni mir.

Na kraju, kuća u Nešvilu privukla je njenu pažnju i poželela je da je učini svojim mestom za uživanje. Fascinirana pejzažima, bez razmišljanja je želela da ovo mesto postane deo njenog života i da tamo kupi sopstvenu kuću. „Divlja“ lepota i impresivni elementi prirode postali su pravi razlog zbog kog je bila očarana, ali potom se oduševila smirenošću koja vlada u atmosferi, kao i „toplim“ ljudima koji žive u gotovo svim oblastima grada. Kuća u rustičnom stilu postala je njena, a postupak obnove nije dugo trajao.

Ono što nam prvo privlači pažnju su pretežno drvene površine u tamnoj nijansi, koje igraju vodeću ulogu u gotovo svim delovima kuće, kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Zemljani tonovi istovremeno komponuju postavku koja izgleda kao da je potekla direktno iz bajke.

Zajedno sa svim ostalim elementima, antikviteti polažu pravo na mnoga mesta u kući i daju sasvim poseban, vintage karakter koji „preplavljuje“ svaki ćošak. Posuđe iz druge ere - kaže da pripada njenoj baki - impresivne, super udobne fotelje, kožni elementi koji daju moderne note, biljke za dodatne boje, modni albumi i ručno rađeni tepisi - sve funkcioniše kao krajnji izvor inspiracije za ljubitelje dizajna enterijera, bez preterivanja i bez nepotrebnih elemenata.

Pogledajte u galeriji još fotografija kuće!