Posedujte deo holivudske istorije kupovinom kuće Roberta DeNira iz filma „Vrelina“

Godine 1995, film „Vrelina“ je osvojio publiku svojim uzbudljivim zapletom i zvezdanom glumačkom postavom, uključujući Roberta DeNira kao Nila Mekolija, glavnog lopova sa poslednjom pljačkom koju je trebalo da izvede pre odlaska u penziju.

Da bi film učinili što autentičnijim, filmski stvaraoci su se odlučili za snimanje na lokaciji u zadivljujućoj kući na plaži u Malibuu koja je bila dom DeNirovog lika. Sada je ova predivna vila na obali okeana koju je dizajnirao arhitekta Ron Goldman na prodaju, nudeći kupcima priliku da poseduju deo holivudske istorije.

Smeštena u prestižnoj koloniji Malibu Cove sa nadzorom, dvospratna kuća se prostire na 350 kvadratnih metara i ima četiri spavaće sobe, tri kupatila i svetle, suncem ispunjene životne prostore. Stakleni zidovi od poda do plafona nude predivan pogled na Tihi okean, dok se klizna vrata otvaraju na prostrane terase.

Unutrašnjost kuće je ažurirana novim podovima, solarnim sistemom i kuhinjom, što je čini savršenim mestom za zabavu gostiju ili opuštanje sa porodicom. Garaža takođe nudi dva Tesla punjača, čime se osigurava da vlasnici električnih automobila uvek mogu biti spremni za vožnju slikovitim autoputem Pacifičke obale.

Ako ste zainteresovani za posedovanje ovog dela kinematografske istorije, dom je dostupan za kupovinu preko Leverage Real Estate za 21,6 miliona dolara.

Ne propustite priliku da posedujete parče raja u jednom od najekskluzivnijih naselja u Malibuu.

Luxury Experience