Pogledajte novi dom Žizel Bundšen koji je kupila pre razvoda

Neposredno pre razvoda od Toma Brejdija, Žizel Bundšen je kupila kuću na Floridi!

Nakon godinu dana bračnih problema o kojima su javno govorili, Žizel Bundšen i Tom Brejdi su se razveli stavljajući tačku na 13 godina braka. Ali, brazilski supermodel i sedmostruki šampion Super Boula očigledno već mnogo meseci žive odvojeno.

Bundšen je bez mnogo pompe kupila skromnu vikendicu u malom primorskom gradu u blizini Majami Biča za oko 1,3 miliona dolara pre nešto više od osam meseci, u februaru — ili oko dve nedelje pre nego što je donedavno penzionisani bek New England Patriots odlučio da se vrati u NFL sa Tampa Bay Buccaneers.

Vikendica Žizel Bundšen je predivna kuća u art deko stilu sa krovnom konstrukcijom od štukature i terakote izgrađena davne 1940. godine, ali je od tada renovirana nekoliko puta. Vikendica skromne veličine ima tri spavaće sobe i jednak broj kupatila i samo 150 kvadratnih metara. Enterijeri su uglavnom beli sa podovima od tvrdog drveta.

Ispred vikendice nalazi se travnjak i stepenište koje vodi do prilično skromnih ulaznih vrata. Kada uđete, predsoblje vodi do velike prostorije u kojoj se nalazi dnevna soba sa kaminom i trpezarija, kuhinja opremljena elegantnim belim ormarićima, kuhinjskim ostvrom i vrhunskim aparatima od nerđajućeg čelika. Kuhinja izlazi na terasu za ručavanje na otvorenom i travnato dvorište. Tu je i glavno kupatilo sa kadom, dvostrukim umivaonicima i tušem.

Brejdi i Bundšen venčali su se 2009. i imaju troje dece. Bivši par još uvek održava megavilu u Majami Biču vrednu 27 miliona dolara, stan od 3,6 miliona dolara u Njujorku kao i raskošne kuće za odmor u Kostariki i Montani.

Što se tiče doma u Majamiju, vreme će pokazati da li će služiti kao privremeni dom za Žizel Bundšen ili postati njeno stalno prebivalište!

Luxury Experience