Pogled na luksuzni dom Sophie Turner i Joe Jonasa u Kaliforniji

Sophie Turner i Joe Jonas jedan su od najuticajnijih parova u međunarodnom šou-biznisu.

Divili smo im se zajedno u bezbroj pojavljivanja, kako na crvenom tepihu, tako i u uličnim stilovima i možemo sa sigurnošću reći da nam se zaista sviđaju!

Ovaj poznati par ima mnogo obožavalaca širom sveta koji se klanjaju njihovom talentu i neprestano žele da saznaju vesti o njihovom ličnom životu.  

U poslednje vreme fotografije iz njihovog divnog doma u Kaliforniji osvojile su internet, impresionirajući ljubitelje dizajna enterijera. To je vila koja izranja iz zelene pozadine i izdvaja se neodoljivim luksuzom kojim odiše.

Vila poznatog para je dvospratnica čija se arhitektura zasniva na modernom dizajnu, sa vanvremenskim elementima i snažnim minimalističkim referencama. Prva karakteristika koja nas je zadivila je sanjiv spoljni dizajn kuće - pun elemenata prirode, ali i luksuznih detalja koji stvaraju osnovu za vrhunski život tokom letnjih meseci.

Zajedno sa svim ostalim elementima, veliki bazen se pojavljuje u glavnom dvorištu, dok ga opuštajuće ležaljke okružuju. Trpezarije, mali i veliki saloni na otvorenom takođe spadaju u spoljašnje okruženje i postaju vrhunska letnja mesta za nezaboravne večeri.

Preovlađujući materijal izabran za izgradnju kuće - kako u zatvorenom tako i na otvorenom - je drvo, u verziji svetle boje koja kombinuje modernu estetiku sa vanvremenskim dizajnom. Što se tiče boja, dominiraju klasična bela, svetlo braon, ali i crna.

Pogledom na enterijer, vidimo da su sve sobe svetle i lepo dizajnirane. Harmonija je prva reč koja vam padne na pamet kada pogledate enterijer, a to ima veze sa zemljanim tonovima koji dominiraju, glamuroznim dodacima, ali i luksuznim osećajem koji je vidljiv u svakom uglu.

Par ima luksuz da uživa u zajedničkom životu u ovom divnom domu koji im nudi svaku moguću udobnost. Ogromni sofe i kreveti sa fantastičnim tkaninama, super prijatan kućni bioskop, kupatila koja su opremljena svim modernim udobnostima, kao i sve ostalo pomenuto doprinose šarmu ove predivne vile.

U galeriji fotografija pogledajte detaljnije kako izgleda dom Sophie Turner i Joe Jonasa u Kaliforniji.