Penthaus Farela Vilijamsa

Farel Vilijams je srećan što je stavio svoj luksuzni penthaus u Majamiju na tržište, procenjen na 10,99 miliona dolara...

Ovaj stan, koji pripada muzičaru sa Gremijem, poseduje interesantnu krovnu terasu, koja je okrenuta prema okeanu, pa stoga nudi sjajan pogled na pučinu i nesavladivu energiju prirode.

Smešten u ekskluzivnom poslovnom delu Brikel avenije, i nastanjen na 40 spratu Bristol tornja, njegov penthaus zauzima dva sprata, dolazi sa pet spavaćih soba, sedam kupatila, privatnim bioskopom, sobom za bilijar, drvenim podovima, kliznim vratima, i kuhinjom dizajniranom po uzoru na model Pininfarina. Izgrađen 1993. godine, stan kružnog oblika poseduje plafone visoke devet metara, zasvodnjenih kupolom veličine 844m2, pružajući panoramski pogled na nebodere Majamija i Atlantski okean.

Legendarni muzičar je dodao vrednost ovom penthausu time što je njegov prostor akcentovao skupim colekcijama Pop umetnosti, koje uključuju radove Takašija Murakamija, Kejt Haring i Endija Vorhola. Štaviše, asortiman Louis Vuitton prtljaga i japanske lutke u prirodnoj veličini umnogome dodaju ekskluzivnost u udobnosti njegovog dekora.

Slobodni stan pevača takođe dolazi sa dodatnih 465m2 spoljnog prostora koji uključuje pejzažni bazen i terasu, spoljnu kuhinju zajedno sa mestom za zabavu. Ovaj dom dolazi sa osiguranim parkingom koji pruža mesto za šest automobila. Farel Vilijams je kupio ovaj stan 2007. godine za 12,525 miliona dolara.  Iako ga je prvobitno listovao sa cenom od 16,8 miliona, sada se vratio sa ponudom koja iznosi 10,99 miliona dolara.