Pamela Anderson je prodala kuću u Malibuu za 12 miliona dolara

“Baywatch” zvezda i aktivista za prava životinja kupila je ovo imanje pre više od 20 godina i izgradila savremenu kuću sa tri spavaće sobe.

Glumica, model i aktivistkinja za prava životinja, Pamela Anderson, odlučila je da proda svoju savremenu kuću na obali u luksuznom Malibuu za 12 miliona dolara.  

Smeštena u super ekskluzivnom naselju sa 24-časovnom zaštitom, kuća na obali je u utorak promenila vlasnika. Nekretnina je od proleća bila na tržištu sa traženom cenom od 14,9 miliona dolara.

Dizajniran od tikovine, dom koji seže do lagune Malibu, „spaja savršenu ravnotežu elegantnog dizajna, promišljeno nabavljenih elemenata, održivog života i suštinskog načina života na plaži.“

Anderson (54) je 2000. godine kupila njen tadašnji dom za 1,8 miliona dolara. Potrošila je 8 miliona dolara i uložila deceniju rada na transformaciju ove predivne kuće na obali. Sa staklenim zidovima, trosobna kuća ima otvoreni dnevni boravak i kuhinju sa ostrvom i prilagođenim ormarićima. Centralno, plutajuće stepenište vodi do glavne spavaće sobe koja ima kamin, saunu i privatni balkon sa panoramskim pogledom. Napolju, kućnom bazenu sa platinastim pločicama pridružuje se bar, otvoreni prostori za zabavu, plus povrtnjak i zatvoreni put do lagune. Na imanju se nalazi i jednosobna gostinjska kuća.