Otkrivamo gde sada živi Amber Herd

Suđenje koje se održalo između Džonija Depa i Amber Herd izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Od svih bizarnih informacija koje su se pojavile iz medijskog cirkusa, jednu od najneočekivanijih poslastica je tokom prvih nekoliko sekundi svog uvodnog svedočenja otkrila upravo Amber Herd, podelivši sa pravnim timovima, publikom i porotom svoje prebivalište, koje je postalo i njeno sklonište. 

Nakon što je potvrdila da je njeno puno ime zaista Amber Lora Herd, zvezda „Akvamena” otkrila je široj javnosti da trenutno živi u dolini Juka u Kaliforniji. Kuća dolazi bez bilo kakvog dekora i luksuza i zaista je pustinjsko utočište sa sušnim okruženjem, bez tržnih centara u blizini i malom populacijom stanovnika.

To je deo imanja od šest jutara i Herd ga je  kupila 2019. godine plativši 570.000 dolara. Ovo je bilo otprilike godinu dana pre nego što je pandemija koronavirusa izazvala porast cena kuća u pustinji, tako da imovina sada vredi znatno više nego 2019.

Međutim, prema izveštajima, ona se tek nedavno uselila tamo. Takođe se navodi da se glumica preselila kako bi izbegla medijsku pažnju koja joj je posvećena od početka suđenja.

Izgrađena 2015. godine, prilagođena kuća nudi garažu za tri automobila i skoro 250 kvadratnih metara stambenog prostora. Imanje ima prilagođeni most koji vodi do vidikovca na planini, ulazna vrata od čvrstog gvožđa, surround stereo sistem u celoj kući i garažu od 120 kvadratnih metara.

Udaljena pet minuta vožnje do golf kluba Hawk’s Landing kuća ima dnevnu sobu sa kaminom, trpezariju, garnituru za sedenje, hidromasažnu kadu i kišni tuš u osnovnoj prostoriji i prostrano popločano dvorište sa pogledom na okolna brda i pustinjske doline.

Na kraju krajeva, Herd još uvek ima luksuz, a da li će on ostati njen ili će biti prinuđena da ga proda kako bi isplatila Džoni Depa, ostaje da vidimo.