Pogledajte imanje Bena Afleka gde se održalo venčanje sa Džej Lo

Iako su se venčali na intimnoj ceremoniji u kapeli za venčanje Little White u Las Vegasu prošlog meseca, i već su bili na medenom mesecu u Parizu, poznati par je odlučio da proslavi svoj brak još jednom, sa „bliskih“ 300 zvanica na imanju Bena Afleka u Džordžiji...

Gosti, među kojima su Met Dejmon, Džimi Kimel i Dre de Mateo, okupili su se na Aflekovom prostranom imanju na trodnevnom događaju. Aflek je kupio imanje i rečnu obalu od oko 87 jutara pre skoro deset godina, tačnije 2003. godine, za 7,11 miliona dolara kada su se on i Lopez prvi put verili.

Aflek je godinama koristio predivno imanje kao mesto za odmor sa porodicom i prijateljima. Dugi prilaz u senci drveća i tri stambene jedinice ovog slikovitog imanja su povezane nizom staza od školjki ostriga. Glavnu kuću od 640 kvadratnih metara je sagradio kasnih 1990-ih izvršni direktor drvne industrije Džon Morgan. U kući se nalazi centralna dnevna soba sa visokim plafonima i dva kamina, po jedan na svakom kraju sobe, trpezarija, biblioteka i seoska kuhinja/porodična soba obložena restauriranim drvenim daskama. Primarni apartman je takođe na glavnom spratu, a na donjem nivou postoji nekoliko dodatnih spavaćih soba za porodicu i goste.

Nazvana Oyster Cottage, kuća za goste od 1000 kvadratnih metara raspolaže velikim brojem spavaćih soba sa kupatilima. Široke terase obavijaju rustičnu zgradu koja liči na štalu. Tu je i treća stambena jedinica poznata kao „Summer House“ sa dnevnim i trpezarijskim prostorima dizajnirana za vrela letnja popodneva u Džordžiji i vesele jesenje večeri. Stalno usidreni sportski ribarski čamac od mahagonija nazvan „Pilar“ u blizini letnje kuće pruža još više zabave gostima.

Sada kada ogromno imanje ima tako istaknutu ulogu u njihovoj romansi i venčanju, malo je verovatno da će Aflek i Lopez želeti da prodaju mesto gde su se venčali.

U galeriji pogledajte više fotografija imanja koje je izgledalo kao da pripada svetu neke bajke tokom njihovog drugog venčanja.

Luxury Experience