Odmarajte kao rok zvezda u Prinčevoj karipskoj vili za 14.000 dolara po noći

Prostrano imanje u tropskom raju na ostrvima Turks i Kaikos na Karibima sada je dostupno za iznajmljivanje.

Za 14.000 dolara po noći, vi i 33 vaša najbliža prijatelja možete da se odmarate kao rok zvezde. Obožavaoci Princa, pokojnog pevača „Purple Rain“, sada mogu da odsednu u njegovoj nekadašnjoj privatnoj vili, glamuroznom imanju pod nazivom „Emara Estate“, koje se nalazi u tropskom arhipelagu ostrva Turks i Kaikos na Karibima.

Na osam hektara zemlje, vila sa 17 spavaćih soba ima sav sjaj i stil koji biste očekivali da ima dom rok zvezde, uključujući nesmetan pogled na čuveni duboko plavi okean.

33 vaša prijatelja mogu da uživaju u luksuznom odmoru jer prostrano imanje ima više nego dovoljno soba za smeštaj, zahvaljujući enterijeru od ukupno 1.860 kvadratnih metara.

Imanje izgleda više kao elegantni hotel nego samostalni smeštaj, jer se nalazi na sopstvenom poluostrvu, pružajući osećaj potpune intimnosti. Samo imanje je podeljeno na dve vile, poznate kao „Emara East“ i „Emara West“. Zgrade bliznakinje dele paralelan dizajn i naravno istu luksuznu atmosferu. Elegantni beli akcenti i zemljane, plave i zelene nijanse oko rezidencija oponašaju bujno prirodno okruženje imanja. Kristalni lusteri dodaju sjaj trpezariji, koja je dovoljno velika da primi sve članove velike grupe.

„Emara East“ ima osam spavaćih soba, sve sa sopstvenim kupatilima i bračnim krevetima. Sedam spavaćih soba gleda na zadivljujući tirkizni okean, dok osma spavaća soba gleda na marinu i superjahte, sa prostorom za privez čamca srednje veličine. Infinity bazeni se protežu ispod niza terasa, dok među uređenim baštama možete pronaći svoj put do privatne plaže, gde se nalazi dnevni boravak na otvorenom i kamin uz more.

Slično spokojna atmosfera vlada u vili „Emara West“ sa devet spavaćih soba. Ovde ćete naći devet velikih kreveta koji vas čekaju i duboke kade u sopstvenim kupatilima. Pored toga, imanje ima teretanu i bazene savršene za rano jutarnje ili večernje plivanje sa pogledom na zalazak sunca. Tokom vašeg putovanja, bićete u pratnji punog osoblja, uključujući batlera, domaćicu i čuvara na licu mesta, kao i tim konsijerža koji će 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, ispoštovati svaki vaš zahtev.

Vila je trenutno dostupna preko Onefinestay sajta, koji takođe ima uslugu zakazivanja različitih prilagođenih iskustava tokom vašeg boravka. Cene za vilu počinju od 14.000 dolara po noći za najmanje 5 dana.

Luxury Experience