NOVI DOM ROZI HANTINGTON I DŽEJSONA STEJTAMA

Predivna Rozi Hantingon i njen dragi Džejson Stejtam skoro su kupili svoj prvi zajednički dom…

U pitanju je zapanjujuća mega vila na Beverli Hilsu, koja košta 13 miliona dolara. Ovaj popularni britanski par skoro je pozdravio 5 godina ljubavi i kupio ovaj dom koji je dizajnirala Dženi Kejn.

A ovde se radnja još malo zapetljava – Rozi je viđena sa veliki dijamantskim prstenom tokom poslednjih nekoliko meseci, i moramo priznati, taj prsten mnogo liči na nešto što bi verena dama nosila. Ipak, još ovek ne postoji nikakava zvanična objava, samo naznake da su spremni da pređu na novi nivo svoje veze.

Što se tiče vile, u pitanju je predivno imanje i vila sa pet spavaćih soba, savršena za popularni holivudski par. Izgrađena je 1983.godine i ima pregršt modernih elemenata, poput prozora od poda do plafona, otkrivenih drvenih detalja, zaklonjene prostore u baštama i neverovatni pogled na okruženje.

Njihov novi prostrani dom ima osam parking mesta, osam kupatila, samostalnu bakarnu kadu, kamin na otvorenom i bazen sa vodopadom. Zaista savršena za supermodela i jednog od najpopularnijih glumaca današnjice.