Nova vila Kris Džener

Kako saznajemo, baka Kris Džener, seli se bliže svojim unucima i ćerki Kim Kardašijan…

Kris Džener, poslovni um koji stoji iza Kardašijan/Džener porodice, upravo je potrošila skoro deset miliona dolara sa vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila u ultra luksuznom delu Los Anđelesa, poznatom kao Hidden Hills. Ali, to nije sve! Njeno novo imanje nalazi se direktno preko puta vile u kojoj žive Kanje Vest i Kim Kardašijan!

Izgrađena prošle godine, nova vila mamadžerke Kris meri oko 1.000 m2 u površini, a okružena je zrelim stablima. Gostima će dobrodošlicu poželeti ulazna vrata kreirana od stakla i čelika, koja ih vode dalje u enterijer ispunjen prirodnom svetlošću, koji je okarakterisan otvorenim planom prostora.

Prostrana kuhinja sa vrhunskim aparatima vodi nas do obližnje prostorije za doručak, gde glomazni prozori pružaju pogled na bujno imanje. Dalje odatle, put nas vodi prema porodičnoj sobi, gde voluminozni plafon i udobni kamin kreiraju savršeni ambijent za prijatno druženje sa voljenima.

Deo njene vile čine i formalna trpezarija sa vinskim frižiderom, loža, odnosno igraonisa sa barom, kućni bioskop pravljen po meri i master soba sa ugradnim garderoberima i kupatilom koje je veće od brojnih stanova. Sa podovima od kestena i plutajućim stepeništem, ova vila je neverovatno savremena.

Ako iskoračite napolje, odmah ćete biti obuzeti ambijentom planinskog spa centra, jer vas tu očekuje infiniti bazen, kao i spa za deset i više osoba. Tu je i BBQ centar i prostor za logorsku vatru. Inače, Kris ima značajnu istoriju u Hidden Hillsu, jer je u prošlosti ovde posedovala brojne nekretnine.