NOVA VILA IGGY AZALEE

Od jedne mlade i uspešne zvezde, do druge…

Selena Gomez upravo je prodala svoju vilu u Kaliforniji mladoj muzičkoj zvezdi u usponu – Igi Azalei…

Mlada reperka i njen dečko Nik Jang koji je košarkaš La Lejkersa su se uselili u svoj novi dom, koji ih je koštao 3.45 miliona dolara. Njihova nova vila ima šest spavaćih soba i osam kupatila, kao i ukupnu površinu od oko 800 m2.  

Selena Gomez, koja se pojavila kao mlada Dizni zvezda, devojka Džastina Bibera, odlučila je da joj je potrebna promena u životu, te se u martu ove godine preselila u luksuznu vilu u Kalabasasu, gde je nekada živeo njen bivši/sadašnji dečko Džastin Biber. S obzirom na to da komšije nisu baš volele Biberovo ponašanje i lude žurke koje je organizovao, on je prodao svoje imanje, i to ne bilo kome, već Kloi Kardašijan.

Sada, kada se uselila u svoju novu vilu u Kalabasasu, Gomezova je prodala vilu u Kaliforniji, u kojoj je živela od 2011.godine. Dok je bila u njenom vlasništvu, ova vila sa više delova prošla je kroz renovacije, dodatke i modernizaciju, pa joj je stoga i cena skočila. Ipak, to je omogućilo mladoj i lepoj Igi i njenom dečku Niku da se usele u spremni i slikoviti novi dom.

Igin i Nikov novi dom je savršeno i luksuzno imanje, koje je besprekorno u svim detaljima. Bogato dekorisani apartman za goste koji se nalazi na gornjem nivou ima svoj odvojeni ulaz, u potpunosti opremljenu kuhinju, dva kupatila, dva prostrana garderobera, a krunisan je savšrenim balkonom sa kog se pruža očaravajući pogled.

Novoizgrađena media soba koja se nalazi na donjem nivou sada ima prostrani bar koji se otvara prema prostoru za roštiljanje i loži na otvorenom – savršeno za zabave! Takođe, u eksterijeru se nalaze i bazen, spa, teren za boćanje, aromatični voćnjak, osvetljeni košarkaški teren i teniski teren.

Ukoliko želite da vidite kako žive poznate ličnosti, zavirite u još neki od njihovih domova