Nova godina - nova vila: Silvester Stalone menja mesto prebivališta

Voleli ga ili ne, Silvester Stalone ipak iza sebe poseduje brojne, sada već evergrin naslove…

Legenda velikog platna pridružila se brojnim holivudskim zvezdama koje su svoj raj potražile na nekom od brojnih luksuznih imanja Palm Biča, čije okruženje iz godine u godinu postaje sve bogatije. Prvu i glavnu stavku selidbe u predivne predele Floride, predstavlja potraga za ultimativnim uživanjem u jednim od najlepših mesta pod ovim našim suncem. Sudeći prema lokalnim izvorima, baš kao i brojni vlasnici pre njih, Slaj i njegova žena Dženifer Flavin, raskalašno su otvorili bankovne knjižice, oslobodivši račune za više nego velikih 35,4 miliona dolara, kako bi sebi priuštili jedno od elitnih imanja pokraj vode.

Neverovatna građevina na privatnom posedu kreirana je 2014. godine u bermudskom stilu i zauzima izdašnih 1,5 hektara, sa svojom atraktivnom isprepletanom moto stazom, ukrašenom tropskim biljkama. Predivna kuća o kojoj smo nedavno pisali, nije predugo bila napuštena i svom novom vlasniku donosi više od 1.226 m2, sedam spavaćih soba, dvanaest kupatila i nalazi se na placu koji definitivno može služiti kao glavni sagorevač kalorija ovom akcionom heroju opsednutom fitnesom.

Radi podsećanja, vredi naglasiti da kao glavni dodatak kući dolaze dva gostinjska objekta, od kojih je jedan samostalni paviljon pokraj vode, a drugi lođa otvorenog tipa orijentisana ka bazenu izgrađenom u obliku ključaonice, okruženom savršeno održavanim travnjacima i bujnim palmama. Dodatno, u njihovom sklopu nalazi se i polukružni spa, izgrađen na svega nekoliko metara od peščane plaže.

Sofisticirana dnevna soba poseduje velike prozorske površine od poda do plafona, koje zajedno sa bogatim plafonskim lamperijama i Baskijatovim slikama bivšeg vlasnika, dodaju umetničku sofisticiranost formalnom trpezarijskom delu, dovoljnom kako bi komforno ugostio do četrnaest osoba. Sa uglađenim dizajnerskim uređajima vrhunskog kvaliteta i živopisnim linijama kuhinjskih elemenata od prirodnog drveta, izuzetnog sjaja, prostorija namenjena kuvanju poseduje sasvim dovoljno prostora kako bi ukućanima omogućila plutajući sto u svom centru, namenjen svakodnevnoj porodičnoj upotrebi.

Na spratu, glavna spavaća soba izdašne kvadrature, omogućuje predivni panoramski pogled na svetlucavu površinu vode i uključuje veliki “walk-in” garderober i odeljak za presvlačenje, zajedno sa glavnim kupatilom i njegova dva zida u prozorima, baziranim oko duboke kade i staklenog dela za tuširanje.

Katedralni plafon sa drvenim bordurama dodaje grandioznost gostinjskom paviljonu, opremljenom velikim dnevnim boravkom, sa lakiranim barom i kaminom. Francuska vrata potpuno otvaraju ovaj objekat ka imanju i privatnom delu plaže u njegovom nastavku. Na kraju, možemo slobodno reći da Slaj definitivno zna da uživa u životu.