Nil Patrik Haris prodaje svoju predivnu njujoršku vilu

Nil Patrik Haris i njegov suprug, šef Dejvid Burtka, odlučili su da se rastanu od svoje voljene vile u Harlemu…

Par je kupio ovaj dom po ceni od 3.6 miliona dolara 2013.godine, ali su potom proveli 14 meseci u njenom renoviranju – transformisali su je iz pansiona u porodični dom u kom će uživati sa svojom decom. Sada, oni se sele u istočni deo Hemptonsa, nakon što su potrošili 5.5 miliona dolara na vilu koja se tamo nalazi, što znači da im njujorški dom više nije potreban.

Par je sarađivao sa dizajnerom enterijera, Trejs Lenhof, i arhitektonskim studiom Povero & Company na transformaciji ovog poseda, koji datira iz 1908.godine. Osvežili su brojne njegove aspekte, ali je veći deo istorijskog šarma ostao netaknut: bordure su originale, kao i stepenište i podovi.

U pitanju je dom sa četiri spavaće sobe, četiri kupatila i dva toaleta. Ukoliko imate veću porodicu, ili vam često dolaze gosti koji borave kod vas, biblioteku možete pretvoriti u još jednu spavaću sobu.

Velika količina otvorenog prostora takođe je deo ove ponude, počevši od zadnje bašte. Tu je takođe i terasa na trećem spratu, đakuzi na otvorenom koji je deo glavne spavaće sobe, kao i krovna terasa sa pergolom i odeljkom za roštiljanje.

Vila naravno dolazi i sa brojnim pogodnostima, poput kućnog bioskopa koji poseduje sopstveni ulaz. U podrumu se nalazi teretana, vinski podrum i igraonica za blizance slavnog para.

Takođe, Haris ima svoju privatnu, tajnu kancelariju, koja se otvara pritiskom na tajno dugme, dok se unutra nalaze originalna umetnička dela slavnog glumca.

Ukoliko ste ikada želeli da znate kako izgleda život Nila Patrika Harisa van kamera, predlažemo vam da prelistate našu galeriju.

Luxury Experience