Po svemu sudeći, glumac je odlučio da se otarasi svog luksuznog privatnog ostrva

Nikolas Kejdž oseća nepodnošljivu težinu jednog ogromnog privatnog ostrva.

Oskarovac, koji je nekada posedovao čak 15 luksuznih kuća, rasprodao je većinu svog portfolija nekretnina pre otprilike deceniju da bi vratio pozamašan poreski dug. Sada, poznati glumac prodaje privatno ostrvo Leaf Cay na Bahamima.

Idilično ostrvo, koje se nalazi u arhipelagu Eksumas, navodno je kupio holivudski teškaš 2006. godine za 3 miliona dolara. Prostirući se na ukupno 30 hektara, ostrvo nudi tri besprekorne plaže, kao i zaštićeni pristup dubokoj vodi za sidrenje jahti.

Štaviše, ostrvo je potpuno nerazvijeno i u suštini je prazno platno za kupce. Prema listi, koju drži Christie's International Real Estate, postoje "potpuna odobrenja za razvoj" za izgradnju pet vikendica, zajedno sa dodatnim zgradama. Takođe imate zeleno svetlo za pretvaranje jednog od dva velika jezera na ostrvu u marinu.

Leaf Cay je takođe na odličnoj lokaciji. Ostrvo je okruženo sa oko 365 zaliva i ostrva i ima neke izvanredne atrakcije. Obližnji Bock Cay, na primer, mesto je novog razvojnog projekta od 75 miliona dolara koji će uključivati teren za golf, luksuzno odmaralište, marinu i heliodrom. Leaf Cay je takođe okruženo prirodnim čudima, a u obližnjem Exuma Sound ljubitelji ribolova će otkriti svoj raj.

Iako Christie's kaže da je cena Leaf Cay dostupna na zahtev, na drugom sajtu navedeno je da se ostrvo prodaje za 7,5 miliona dolara. To znači da će Nikolas Kejdž ostvariti profit od 4,5 miliona dolara kada ostrvo pronađe novog vlasnika.

Luxury Experience