Zavirite u nekadašnji studio Guns N’ Roses benda

Bivša vila gitariste Guns N’ Roses benda u Los Anđelesu je na prodaju, a sve što je potrebno da bi se živelo kao kralj roka je 7,9 miliona dolara...

Sleš, čije je pravo ime Sol Hudson, živeo je u kući do 1994. godine kada je odlučio da je proda sadašnjim vlasnicima. Sada je oaza od 530 kvadratnih metara ponovo na tržištu. Nekadašnja kuća gitariste prvobitno je izgrađena 1964. godine i u decenijama od tada je podvrgnuta opsežnoj rekonstrukciji. Danas se u prostoru nalazi nekoliko vrhunskih sadržaja, uključujući ograđenu terasu za jogu sa koje se pruža predivan pogled, bujno zelenilo i bioskop, ali ništa nije impresivnije od originalnog zvučno izolovanog studija za snimanje, koji je u besprekornom stanju.

Na kraju privatne slepe ulice, ovaj veličanstveni kompleks ima eksterijer sa kružnim prilazom za automobile, nadstrešnicom za automobil i automatskom kapijom.

Kada je reč o samoj vili u kojoj je Sleš živeo, ona se prostire na dva nivoa. Na prvom spratu ćete naći svečanu dnevnu sobu, kuhinju i trpezariju. Za poznavaoce vina, u blizini se nalazi i impresivna vinska ostava sa kontrolisanom temperaturom.

Plutajuće stepenište će vas odvesti do drugog sprata koji ima balkon koji se proteže duž celog nivoa. Dragulj ovog dela vile je samostojeća kada u primarnom kupatilu koje gleda na centar Los Anđelesa. U zadnjem delu kuće, prostor za zabavu na otvorenom ima bazen, spa centar, kuhinju, tuš i polu-kupatilo. Takođe možete pristupiti ovom prostoru preko kliznih staklenih zidova ili niz spiralno stepenište.

Svaki ambiciozni muzičar bi bio srećan da živi ovde, a kako izgledaju enterijeri vile pogledajte u galeriji fotografija.

Luxury Experience