Nekadašnji penthaus Stivija Vondera u Los Anđelesu na tržištu za 21 milion dolara

Stivi Vonder je nekada svirao klavir u muzičkoj sobi ovog prostranog penthausa na 21. spratu u Los Anđelesu, kada ga je iznajmljivao tokom devedesetih godina i u ovom veku.

Sada, nakon višemilionskog redizajna i renoviranja bez ograničenja budžeta, ova izvanredna rezidencija od 660 kvadratnih metara, sa ogromnom terasom od 550 kvadratnih metara, nalazi se na tržištu po ceni od 21 milion dolara.

Vila del Cielo, kako je poznat, nalazi se na vrhu stambene zgrade Grand na adresi 10445 Wilshire Boulevard, nedaleko od Beverli Hilsa. Sa svoje prostrane terase pruža pogled na ikonični Holivudski znak, centar Los Anđelesa, planine Holivud i Tihi okean u daljini. "Ovo je jedinstveno. Za sve koji vole zabavu, teško je nadmašiti ovo", rekao je Džejms Heris, direktor i agent za prodaju u agenciji.

 

Dvogodišnja renovacija - prema dokumentima, kuća je poslednji put prodata 2021. godine za 5,5 miliona dolara - uključivala je renoviranje do same osnove, pri čemu su šest kupatila u stanu obložena travertinskim podovima i zidovima, a dnevne prostorije obogaćene parketom širokim 10 inča od evropskog belog hrasta. U kuhinji su postavljeni profesionalni Gaggenau aparati, a u celom stanu su postavljeni visokokvalitetni svetlosni uređaji iz Articolo Studios iz Australije. Dodato je i otprilike 300 kvadratnih metara otvorenog prostora.

Iako ima samo četiri spavaće sobe, glavna spavaća soba je zaista raskošna, sa prozorima od poda do plafona, odvojenim dnevnim boravkom, dva garderobera i kupatilom sa skulpturalnom kamenom kadom rađenom po meri. Spoljni deo je prekriven brazilskom oplatom od ipe drveta, i ako pažljivo pogledate između dasaka, još uvek možete videti linije terena za pikado prethodnog vlasnika.

Unapređenja terase uključuju dodavanje "kluba" sa potpunim barom i kupatilom, kao i spoljnog kamina i staklene ograde. Ako ste osoba koja zahteva privatni izlaz, stepenice vode do heliodroma zgrade.

Luxury Experience