Nakon venčanja Britni Spirs kupuje prostranu vilu u Kalabasasu

Nećemo je nazvati prezaštićenom, ali nova vila Britni Spirs u Kalabasasu opremljena je sa dovoljno obezbeđenja da zadrži čak i najvatrenije bivše muževe!

Međunarodna superzvezda pop muzike proslavila je svoje venčanje sa Semom Asgarijem kupovinom kuće u okviru imanja sa dvostrukim vratima u kvartu Oaks, koji je zatvorena zajednica sa stalnim obezbeđenjem. Neki od njenih najbližih novih komšija su Travis Barker i Kortni Kardašijan.

Nakon venčanja koje je nedavno održano, Britni Spirs je izdvojila 11,8 miliona dolara za neverovatan dom u kom će živeti sa svojim suprugom. Izgrađena 2008. godine, raskošna vila ima šest spavaćih soba i devet kupatila raspoređenih na više od 1160 kvadratnih metara stambenog prostora na jednom nivou. Prirodno ukrašena po ukusu slavne pevačice, visoka ulazna vrata po meri otvaraju se ka raskošnim enterijerima sa podovima od oniksa, tvrdog drveta i kamena, zasvođenim plafonima, širokim zasvođenim hodnicima, lusterima po meri, dizajnom mozaik pločica i ručno izrezbarenim kaminom.

Ostali detalji uključuju predsoblje od 33 metra obloženo kamenom Cantera, svečanu trpezariju i radnu sobu obloženu drvetom, kao i veliku dnevnu sobu sa masivnim kaminom. Gurmanska kuhinja opremljena je aparatima profesionalne klase, ogromnim centralnim ostrvom i kutkom za doručak, a graniči se sa prostranom porodičnom sobom koja se otvara ka terasi od 200 kvadratnih metara koja je idealna za zabavu na otvorenom sa centrom za roštilj i kaminom.

Raskošno glavno utočište dolazi u kompletu sa kaminom, prostorom za sedenje, terasom, prostorijom za vežbanje, duplim garderoberima sa ormanom od oraha i luksuznom mermernom kadom i parnim tušem. Dvorište, nalik odmaralištu prostire se na 1,6 hektara i uključuje bazen i spa centar sa slojevitim vodopadima i toboganom, zajedno sa pansionom sa jednom spavaćom sobom, jednim kupatilom, sopstvenom kuhinjom i garažom za pet automobila.

Luxury Experience