Najpoznatija vikendica iz serije Sex Education može biti vaša za 1,7 miliona evra

Brvnara u norveškom stilu mogla bi biti zauvek vaš dom ukoliko ste najveći fan popularne serije.

Ljubitelji Netfliksove serije „Sex Education“ odmah će prepoznati legendarnu crvenu kuću u šumi. Ovo je dom Džina i Otisa Milburna, koji su se pojavljivali u sve četiri sezone popularne serije.

Izgrađena je 1912. godine i prvobitno je korišćena kao sklonište za pecaroše lososa. Ova brvnara u norveškom stilu, koja se nalazi u brdima živopisnog sela u dolini Vaj u Herefordširu u Engleskoj, takođe je predstavljena u seriji Channel 4, Extraordinary Escapes.

Vikendica na tri sprata ima pet spavaćih soba iz kojih se pruža prekrasan pogled. Tu su velike terase, zasvođeni plafoni, moderna kupatila, pet peći u prizemlju i drvena kuhinja koja odiše šarmom. Podovi su zamenjeni drvetom i kamenom, sa pažnjom usmerenom na svaki detalj.

Da biste stigli do kuće morate proći kroz privatnu, gustu šumu, koja izgleda kao da ste u bajci. Dugačak, krivudavi prilaz vodi do odvojene drvene garaže i otvorene šupe. Kada je reč o eksterijeru, možete videti zadivljujuće bašte koje nude mir i sastoje se od travnjaka sa negovanim žbunjem i živim ogradama. U ovom prostoru na otvorenom se nalazi velika trpezarija, kamena peć za pice, dva plastenika i pomoćni objekat od kamena i crepa.

„Činjenica da je ovo imanje tako dobro poznato doprinosi privlačnosti ove neverovatno retke prilike da posedujete zadivljujući dom, sa izvanrednim pogledom na reku Vaj u prelepom, privatnom, šumskom okruženju“, kaže Džejms Tugud, šef kancelarije Knight Frank Bristol koji je zadužen za prodaju.

Što se tiče cene, vikendica se trenutno prodaje za 1,7 miliona evra. Iznos koji se čini razumnim za sve što će ova rezidencija ponuditi svom novom vlasniku.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience