Na prodaju vila u kojoj su uživali Dženifer Lopez i Ben Aflek

Trenutni vlasnik vile koju su Dženifer Lopez i Ben Aflek je australijski milijarder Džejms Paker, a pre nekoliko godina, ona je bila dom Deniju Devitu i Rei Perlman takođe…

Prošlog leta, pre nego što su se konačno odlučili za imanje od 61 milion dolara u planinama iznad Beverli Hilsa, Dženifer Lopez i Ben Aflek iznajmili su drugu nekretninu u slavnom kutku sveta. I možda nije iznenađujuće što je ta vila upravo stavljena na prodaju po ceni od čak 85 miliona dolara, kako je prvo izvestio The Wall Street Journal.

Originalno izgrađena davno, tridesetih godina prošlog veka, ova poznata nekretnina bila je dom Deniju Devitu i Rei Perlman više od dve decenije počevši od ranih 1990-ih. Razdvojeni glumački par prodao je kuću 2015. godine za 28 miliona dolara lokalnim investitorima, Stjuartu i Stefani Lajner, koji su potom sproveli obiman remont objekta. Tri godine kasnije, prodali su vilu za 64 miliona dolara australijskom milijarderu Džejmsu Pakeru, sinu pokojnog medijskog mogula Kerija Pakera.

Smešten na glomaznom imanju, ograđeni kompleks sastoji se od glavne kuće i nekoliko dodatnih objekata - ukupno 12 spavaćih soba i 17 kupatila na gotovo 2500 kvadratnih metara stambenog prostora. Luksuzni sadržaji uključuju lift, bioskop, lounge sobu sa šankom, drveni vinski podrum, sobu za cigare, teretanu, saunu i ne jednu, već dve garaže s parkingom za do osam vozila.

Što se tiče glavne zgrade, ističe se dnevna soba s kaminom i povezanom kućnom kancelarijom, dok je tu i formalna trpezarija koja može da primi 12 osoba. Porodična soba s nedavno osveženim šankom povezuje se s raskošnom kuhinjom od mermera, koja ima ostrvo za obedovanje, vrhunske uređaje i odvojeni kutak za doručak sa ugrađenom klupom.

Druge izuzetne karakteristike uključuju luksuznu glavnu spavaću sobu koja dolazi s kaminom i privatnom terasom, kao i dva garderobera i kupatila; napolju, odmaralište inspirisano naseljem ima bazen i spa okružen kućicom za bazen s dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom, zajedno s trpezarijom na otvorenom opremljenom potpunom kuhinjom. Takođe postoji i prateći objekat od 280 kvadratnih metara.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience