Na prodaju vila Stiva Mekvina u Malibuu

Postoje neki ljudi koji su jednostavno dobili status legende, koji se nikada neće promeniti ili zaboraviti…

Oni su ostavili svoj trag u čovečanstvu, postavili granice mogućeg i pomerili limite naizgled nemogućeg, bili su pioniri u svojim poljima, najhrabriji među hrabrima i odvažni, kada su mnogi drugi ćutke posmatrali njihove poteze, izjave i pojave. Jedan od njih je Stiv Mekvin, glumac, koji je i dan danas, čak i nekoliko decenija nakon svoje smrti, oličenje ležernog stila, beskompromisne elegancije i odvažnog stave. Njegove Persol 714 naočare za sunce i TAG Heuer Monaco koji je nosio tokom snimanja Le Mans filma aukcijski su prodati po ceni većoj od dva miliona dolara.

Ipak, često se zanemaruje portfolio nekretnina čuvene legende, koji je sada daleko vredniji nego pre pedeset godina. Jedna od vila u kojoj je živeo tokom kratkog vremenskog perioda i nalazi se u Malibuu, može biti vaša po ceni od 12 miliona dolara.

Mekvin je živeo u vili koja meri 330 kvadrata od sredine do kraja sedamdesetih sa svojom tadašnjom suprugom, glumicom Ali Mekgro. U pitanju je bila primarna rezidencija para, ali je od tada remodelirana od strane trenutnih vlasnika – kako saznajemo, oni su joj podarili nove podove, osvežili su kuhinju, njene elemente i kupatila, dok su takođe prilagodili pristup plaži.

Ipak, ono što se nije promenilo je veličanstvena lokacija vile. Ona se nalazi u privatnoj, zatvorenoj ulici, nadomak jednog od najprometnijih drumova Malibua. Pored toga, ima direktan pristup plaži, ali joj, kao i brojnim drugim vilama u Malibuu, nedostaje nekoliko hektara zemljišta.

Vila ima pet spavaćih soba i pet kupatila, sa izobiljem prozora i terasa, tako da praktično svaka prostorija ima pogled na plažu. Primarna spavaća soba ima sopstvene privatne terase, veličanstveno kupatilo odeveno u mermer i ugradne garderobere, dok se na nivou ispod nalazi kućna kancelarija sa minibarom, port i spa kutak. Blistava kuhinja je dovoljno velika da primi dosta gostiju, sa izobiljem mesta za skladištenje i pripremu.

Nažalost, rezidencija ne dolazi u kompletu sa voljenim automobilima čuvenog glumca, ali verujemo da vam neće mnogo nedostajati, nakon prvog dana sunčanja na vašoj privatnoj plaži.