Na prodaju vila Silvestera Stalonea

Ko bi rekao da Roki ima dar za uređenje enterijera?

Silvester Stalone, jedan od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca sveta, napravio je ime za sebe u svetu nekretnina, kreirajući veličanstvene jedinstvene projekte, koji su ispunjeni elegantnim dekorom i umetnošću. Jedno takvo remek delo, upravo je stavljeno na prodaju.

Posed smešten u Los Anđelesu, koji je Stalone kupio 2008.godine, nalazi se u veoma luksuznom delu grada, a može se kupiti po ceni od 3.35 miliona dolara. Vila meri oko 500 kvadrata i odiše starinskim mediteranskim stilom, koji je verovatno povezan sa glumčevim italijanskim poreklom.

Prostrani otvoreni plan prostora okarakterisan je zasvođenim plafonima, lučnim ulazima i statement drvenim podovima. Dizajniran sa zabavama na umu, prostor sadrži ugodnu dnevnu sobu sa kaminom, prostranu kuhinju sa trpezarijom, odvojenu formalnu trpezariju koja se otvara prema terasi i sobu posvećenu vinu.

Tu sui  četiri spavaće sobe uz pet kupatila, ali je glavna spavaća soba smeštena na spratu glavna zvezda cele priče. Ona ima televizor koji se izdiže iz kreveta, kao i kamin, garderobu, predimenzionirano kupatilo i terasu sa spektakularnim pogledom na planine. U kući se takođe nalaze i Staloneove slike, koje su bile izlagane u muzejima i galerijama širom sveta.

Samo imanje sadrži potok koji ga praktično preseca, zajedno sa letnjom kuhinjom, terasom, bazenom, spa odeljkom i prostorom za logorsku vatru.

Spremni za selidbu?